Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Beregening

Wil je je tuin op een efficiënte en effectieve manier van water voorzien? Dan is beregening de ideale oplossing. Met behulp van verschillende beregeningssystemen kun je ervoor zorgen dat jouw tuin, gazon, bloembedden en planten altijd voldoende water krijgen, zelfs tijdens warme en droge periodes.

Bij beregening speelt een breed scala aan apparatuur en producten een rol, waaronder sproeiers, pop-up sproeiers, gazonsproeiers, bordersproeiers, druppelslangen, zweetslangen, beregeningscomputers en magneetkleppen. Deze componenten werken samen om een geautomatiseerd en nauwkeurig bewateringssysteem te creëren dat perfect is afgestemd op de behoeften van jouw tuin. Bij Tyleenslang.nl hebben we een groot assortiment aan producten voor de beregening van uw tuin.

Sproeiers voor gazons

Sproeiers, zoals pop-up sproeiers en gazonsproeiers, zijn ideaal voor het besproeien van grote oppervlakken, zoals gazons. Ze kunnen worden ingesteld op verschillende sproeipatronen en afstanden, zodat je de juiste hoeveelheid water kunt leveren op de juiste plaatsen. Bordersproeiers zijn daarentegen ontworpen voor het besproeien van bloembedden en struiken, waarbij ze gericht water leveren aan specifieke planten.

Druppelslangen en zweetslangen voor gerichte bewatering

Voor gecontroleerde en gerichte bewatering kun je gebruik maken van druppelslangen en zweetslangen. Deze slangen hebben kleine gaatjes of poriën die water langzaam en gelijkmatig laten sijpelen, waardoor de wortels van de planten direct worden bereikt. Dit zorgt voor een efficiënte wateropname en minimaliseert verdamping.

Om het beregeningsproces te automatiseren en te reguleren, zijn beregeningscomputers essentieel. Deze slimme apparaten stellen je in staat om geprogrammeerde bewateringscycli in te stellen op basis van specifieke tijden, frequenties en duur. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig bedienen van de beregening en kun je jouw tuin altijd de juiste hoeveelheid water geven.

Magneetkleppen spelen een belangrijke rol in het beregeningssysteem door de watertoevoer naar verschillende zones of secties te regelen. Ze openen en sluiten op basis van geprogrammeerde instructies van de beregeningscomputer, waardoor het water naar de juiste plek wordt gestuurd op het juiste moment.

Een beregeningssysteem voor het besparen van water

Met een goed ontworpen en geïnstalleerd beregeningssysteem kun je jouw tuin gezond, groen en bloeiend houden, zelfs tijdens droge periodes. Het zorgt voor een efficiënt gebruik van water en bespaart kostbare tijd en moeite. Investeer in de juiste beregeningsapparatuur, zoals sproeiers, druppelslangen, beregeningscomputers en magneetkleppen, om de beste resultaten te behalen en jouw tuin te laten stralen.

Veelgestelde vragen

Welke beregeningsmaterialen

Bij ons vindt u beregeningscomputers die u weer kunt aansluiten aan pop up sproeiers, klepelsproeiers, micro irrigatie, druppelslangen en andere sproeiers. Afhankelijk van wat u wilt laten besproeien kiest u het juiste besproeiing materiaal en monteert u deze eenvoudig zelf!

Waar op letten bij beregeningsmateriaal

De watertoevoer van beregeningsmateriaal is uiteraard essentieel. Het is belangrijk om erop te letten dat uw beregeningsmateriaal aangesloten is op de juiste watertoevoer. Zo is het bij bepaalde pop up sproeiers of grotere sproeiers zo dat een normale wateraansluiting niet sterk genoeg is voor de werking hiervan.

Wat is het beste beregeningsmateriaal?

Dit is afhankelijk van de toepassing waarvoor u het gaat gebruiken. Pop up sproeiers kunt u gebruiken voor zowel kleine als grote oppervlakken. Klepelsproeiers zijn met name geschikt voor grotere oppervlakken zoals voetbalvelden. Micro irrigatie is ideaal voor kleine perkjes of bloempotten.

Waarom beregeningsmateriaal kopen bij Tyleenslang.nl?

Bij ons vindt u een groot aanbod aan beregeningsmaterialen in allerlei vormen en maten. Voor elke toepassing hebben wij wel een gepaste sproeier of beregeningsapparaat. U kunt het beregeningsmateriaal eenvoudig zelf monteren. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies.