Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pop up sproeiers

Of u nu een klein oppervlakte of een groot oppervlakte wilt besproeien, met de pop up sproeiers kan het allemaal! Wilt u bijvoorbeeld borders, een klein perkje, of een grasstrook bewateren dan is de bordersproeier echt wat voor u. Deze sproeiers hebben een vast sproeibeeld en geven een fijne nevel. Maar heeft u een grote tuin of een groter gazon dat bewaterd moet worden, dan kunt u beter kiezen voor de gazonsproeier. Deze sproeiers hebben een groter bereik en kunnen in willekeurige hoeken geplaatst en gemakkelijk afgesteld worden met een schroevendraaier. Wilt u een hele grote oppervlakte zoals een sportveld of een park bewateren, dan kunt u het beste kiezen voor de sportveld/parksproeiers. Bij Tyleenslang heeft u een ruime keuze uit diverse pop up sproeiers, zodat er altijd een geschikte sproeier voor u tussen zit. Heeft u uw bloemen en planten in een kas staat, kijkt u dan eens naar onze speciale kassproeiers.

Pop up sproeiers kopen

Bij Tyleenslang bent u aan het juiste adres wanneer u pop up sproeiers kopen wilt. Wij hebben een ruim assortiment sproeiers die gemakkelijk te installeren zijn. De pop-up sproeiers worden in de grond gemonteerd, waarbij de bovenkant van de sproeier gelijk met het maaiveld gemonteerd wordt. Wordt er water toegevoerd, dan komt de sproeier vanuit de omhulzing omhoog. Wordt de watertoevoer onderbroken, dan zakt de sproeier weer terug in de omhulzing. U ziet ze niet eens zitten, wanneer u ze niet gebruikt. Pop up sproeiers komen doet u gemakkelijk en snel in onze webshop!

Veelgestelde vragen

Hoeveel pop up sproeiers op waterleiding?

Dit is afhankelijk van de pop up sproeier die u gebruikt. De aansluiting van pop up sproeiers op een waterleiding is beperkt. Dit omdat de waterleiding bij te veel sproeiers niet voldoende waterdruk en waterafgifte heeft om te kunnen functioneren. Indien u meer pop up sproeiers wilt gebruiken kunt u een waterpomp gebruiken. Dit water kunt u pompen uit bijvoorbeeld een sloot of op een geslagen bron in uw tuin.

Hoe diep moet een pop up sproeier?

Wanneer u de pop up sproeier ongeveer 2 cm onder de grond bevestigd, heeft deze genoeg ruimte en lengte om boven het gazon uit te komen om te kunnen sproeien. Aan te raden is om de pop up sproeier niet veel dieper dan 2 cm te leggen, omdat het dan kan zijn dat het gazon niet optimaal besproeid wordt.

Welke pop up sproeier?

U kunt gaan voor de RainBird pop up sproeiers, deze zijn van hoge kwaliteit en kunnen aangestuurd worden door een beregeningscomputer. Ook hebben wij nog een hoop andere pop up sproeiers van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u enkel producten van hoogwaardige merken.

Waarom pop up sproeier kopen bij Tyleenslang.nl?

Wij verkopen enkel pop up sproeiers van hoge kwaliteit die voor de lange termijn zullen meegaan. Bovendien kunt u eenvoudig zelf uw pop up sproeier monteren. Mocht u niet precies weten hoe, dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor deskundig advies. Wanneer u vandaag bestelt heeft u het binnen één tot drie werkdagen al in huis!