Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Vlotter drinkbak

Voorzie uw dieren gemakkelijk en snel van onbeperkt drinkwater met een drinkbak vlotter van Tyleenslang.nl! Met behulp van de vlotter, wordt er automatisch de juiste hoeveelheid drinkwater afgegeven wanneer een dier uit de drinkschaal drinkt. Door het gevoelige systeem is een drinkbak vlotter zeer geschikt voor dieren met een gevoelige neus, zoals stieren met een neusring en paarden. In de drinkschaal blijft altijd precies de juiste hoeveelheid water staan, zodat de dieren nooit zonder water komen te zitten en het heel gemakkelijk en snel aan wordt gevuld. Bekijk ons ruime assortiment Suevia drinkbak vlotter direct online!

Drinkbak vlotter paarden

Voor paarden is een drinkbak vlotter een zeer geschikte drinkbak, vanwege de robuuste uitvoering en hoge waterafgifte. Doordat de paarden niet bij de vlotter zelf kunnen komen, kunnen ze hier niet meer gaan spelen of aan gaan trekken, waardoor u de drinkbak jarenlang kunt gebruiken. Bij het plaatsen van een drinkbak vlotter paarden dient u rekening te houden met de volgende factoren:

  • Pas de hoogte van de drinkbak aan, aan de grote van de paarden of pony’s
  • Plaats de drinkbak vlotter paarden niet te dicht bij de voerbak of hooiruif, hierdoor voorkomt u dat het voer nat of vervuild wordt.
  • Door de kracht en het speelse gedrag van de paarden kunt u de drinkbak beschermen met een speciale beschermbeugel, zodat deze niet beschadigd raakt door een trap of getrek
  • Werk waterleidingen zo weg dat paarden er niet aan kunnen trekken of in kunnen bijten om gesprongen waterleidingen te voorkomen.
  • Wanneer u een drinkbak vlotter paarden in een groep plaatst, zorg er dan voor dat er meerdere drinkbakken aanwezig zijn zodat de paarden elkaar niet hinderen bij het drinken

Drinkbak vlotter schapen

Bent u op zoek naar een multifunctionele automatische drinkbak geschikt om al uw dieren van drinkwater te voorzien? Kies dan voor een geschikte drinkbak vlotter schapen, paarden, rundvee, varkens en meer! De betrouwbare Suevia drinkbak vlotter van hoogstaande kwaliteit kunt u eenvoudig afstemmen op het drinkgedrag van uw vee, waardoor deze waterverspilling voorkomt. Want een drinkbak vlotter schapen dient anders afgesteld te worden dan een drinkbak vlotter voor paarden en rundvee! Koop vandaag nog uw drinkbak vlotter online in onze webwinkel en profiteer van onze zeer scherpe prijzen. Daarnaast geniet u van een razendsnelle levering, waardoor u uw drinkbak binnen enkele werkdagen al in huis kunt verwachten.

Filters