Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Drukleiding

Bij Tyleenslang.nl hebben we alles in huis om de aanleg van uw drukleiding tot een succesvolle onderneming te leiden. Alle onderdelen zijn aanwezig om uw leiding zo efficiënt en veilig mogelijk te maken. Alle componenten in onze webwinkel zijn voorzien van de benodigde KIWA en/of Komo keurmerken. Dankzij de drukleiding segmenten van Tyleenslang.nl hoeft u zich over de kwaliteit en de veiligheid van uw leiding geen zorgen te maken!

Drukleidingen

Drukleidingen aanleggen wordt een stuk gemakkelijker met het ruime assortiment aan onderdelen van Tyleenslang.nl. Er zijn allerlei soorten fittingen in onze webshop die als tussenstuk en/of omleiding kunnen dienen. Deze zijn in verschillende materialen aanwezig, waaronder messing, polypropyleen en gegalvaniseerd staal. Onder de messing fittingen bevinden zich tevens soldeerfittingen voor zowel water als gas. Alles voor uw drukleidingen vindt u in de webshop van Tyleenslang.nl!

Drukleiding PVC

Aan drukleiding PVC heerst bij ons geen gebrek. Wij kunnen u helpen aan drukbuizen met verschillende diameters, rangerend van 16mm tot wel 315mm! De drukbuizen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld glad, met lijmmof of zelfs geheel transparant. Ook andere onderdelen, zoals PVC druk hulpstukken, koppelingen en afsluiters zijn bij ons verkrijgbaar. Heeft u vragen over -of hulp nodig bij- de aansluiting van uw drukleiding PVC? Neem dan contact op met onze hulpvaardige klantenservice voor een vrijblijvend deskundig advies!

Installatiemateriaal

Z