Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Weidedrinkbak

Wilt u niet alleen in uw stal maar ook in de weide uw dieren eenvoudig en efficiënt van drinkwater voorzien? Bij Tyleenslang.nl vindt u hiervoor een weidedrinkbak in verschillende modellen. De weidedrinkbak is eenvoudig aan te sluiten op een weidepomp, die eveneens tot ons ruime assortiment behoort! Dankzij een weidedrinkbak gecombineerd met een handige weidepomp kunnen uw dieren optimaal gebruikmaken van een vorstvrije wateraanvoer. Afhankelijk van de typen weidedrinkbak en -pomp die u gebruikt, kunt u bovendien het water voor uw dieren verwarmen in de koude wintermaanden! Bij Tyleenslang.nl vindt u altijd een weidedrinkbak die het beste voldoet aan uw wensen.

Weidedrinkbakken

In het uitgebreide assortiment van Tyleenslang.nl vindt u meerdere kunststof weidedrinkbakken van het kwaliteitsmerk Suevia. Deze weidedrinkbakken zijn vervaardigd van hoogwaardig en UV-bestendig polyethyleen (PE) en verkrijgbaar in verschillende typen en volumes. Het Suevia WT80 model biedt aan weerskanten een drinkplaats met een inhoud van 80 liter. Hierdoor is deze drinkbak ook goed in een loopstal te plaatsen. Tevens vindt u in ons grote aanbod weidedrinkbakken met een grotere capaciteit, van 200 tot wel 1500 liter! Al onze weidedrinkbakken zijn gemakkelijk aan te sluiten op een weidepomp en dankzij de grote afvoerstop zeer eenvoudig te legen en reinigen. Deze hoge kwaliteit drinkbakken vindt u natuurlijk bij Tyleenslang.nl!

Weidedrinkbak kopen

Wilt u bij Tyleenslang.nl een hoge kwaliteit weidedrinkbak kopen? Dan kunt u deze eenvoudig en voordelig bestellen via onze webwinkel! Bij Tyleenslang.nl profiteert u altijd van de beste prijs/kwaliteitsgarantie. Bovendien vindt u in ons grote assortiment eveneens allerlei andere onderdelen voor de drinkwatervoorziening van uw dieren, zoals een rondpompsysteem en drinkbak toebehoren. Met deze oplossing hoeft u zich over de drinkwatertoevoer naar uw dieren geen zorgen meer te maken. Bij Tyleenslang.nl een weidedrinkbak kopen (en toebehoren) betekent ene constante temperatuur en kwaliteit van het drinkwater van uw dieren!

Filters