Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Versnijdende dompelpomp

Kies voor een versnijdende dompelpomp, ook wel Grinder dompelpomp genoemd, voor het verpompen van water met felicalien of water uit een drukriool. Omdat een versnijdende dompelpomp met behulp van de vergruizer met vergruisinrichting alles kan vermalen wat ze oppompen, is deze zeer geschikt voor toepassing op sterk verontreinigd water. Zo kan een versnijdende dompelpomp materialen als papier, plastic, verband, keukenafval, stro, textiel en nog veel meer vergruizen! Bekijk ons complete assortiment dompelpompen online.

Versnijdende dompelpomp versnijdt vaste deeltjes

Een grinder dompelpomp, ook wel bekend als een versnipperaar dompelpomp, is een type dompelpomp dat wordt gebruikt voor het verpompen en vermalen van afvalwater dat vaste deeltjes bevat. Deze vaste deeltjes kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van toiletafvoer, rioolwater of industrieel afvalwater.

Wat versnijdende dompelpompen onderscheidt van standaard dompelpompen is hun vermogen om vaste stoffen te verpompen zonder verstoppingen te veroorzaken. Ze zijn uitgerust met een versnipperingsmechanisme dat grotere deeltjes vermaalt tot kleinere, waardoor ze gemakkelijker door de pomp kunnen worden verpompt. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in situaties waarbij normale dompelpompen zouden kunnen verstoppen of falen, zoals in rioolwaterstations, gemalen, of bij het verpompen van afvalwater met vezels of andere vaste stoffen.

Versnijdende dompelpompen worden vaak gebruikt in rioolwaterzuiveringsinstallaties, industriële toepassingen en huishoudelijke afvalwatersystemen waarin afvalwater wordt behandeld voordat het wordt afgevoerd naar het openbare riool of andere behandelingsfaciliteiten.

Toepassingen versnijdende pomp

Een versnijdende Grinder dompelpomp is uitermate geschikt voor het verpompen van verontreinigde vloeistoffen met vaste bestanddelen. Door de robuuste vormgeving en bijzonder sterke eigenschappen, kan een versnijdende Grinder dompelpomp continue ingezet worden onder zeer zware omstandigheden. Geen pompklus is te gek voor een versnijdende Grinder dompelpomp van Tyleenslang.nl! Doordat een versnijdende Grinder dompelpomp is uitgerust met thermische beveiliging en draagbeugel, beschikken deze over een lange levensduur en kunt u de pomp gemakkelijk en snel verplaatsen.

Versnijdende dompelpomp kopen bij Tyleenslang.nl

Bij Tyleenslang.nl kunt u voor een zeer scherpe prijs een versnijdende dompelpomp kopen van diverse topmerken als JS en GST. Voor elke situatie biedt een versnijdende dompelpomp van Tyleenslang.nl een oplossing, hoe zwaar deze ook is. Wil je graag advies over welke versnijdende dompelpomp het beste is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij beantwoorden al je vragen en geven deskundig advies.
Naast ons versnijdende dompelpomp bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres voor vuil- en schoonwater dompelpompen.

Filters