Tyleenslang
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Versnijdende dompelpomp

Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Supersnelle levering
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Versnijdende dompelpomp

Kies voor een versnijdende dompelpomp, ook wel Grinder dompelpomp genoemd, voor het verpompen van water met felicalien of water uit een drukriool. Omdat een versnijdende dompelpomp met behulp van de vergruizer met vergruisinrichting alles kan vermalen wat ze oppompen, is deze zeer geschikt voor toepassing op sterk verontreinigd water. Zo kan een versnijdende dompelpomp materialen als papier, plastic, verband, keukenafval, stro, textiel en nog veel meer vergruizen! Bekijk ons complete assortiment versnijdende dompelpomp online.

Versnijdende Grinder dompelpomp

Een versnijdende Grinder dompelpomp is uitermate geschikt voor het verpompen van verontreinigde vloeistoffen met vaste bestanddelen. Door de robuuste vormgeving en bijzonder sterke eigenschappen, kan een versnijdende Grinder dompelpomp continue ingezet worden onder zeer zware omstandigheden. Geen pompklus is te gek voor een versnijdende Grinder dompelpomp van Tyleenslang.nl! Doordat een versnijdende Grinder dompelpomp is uitgerust met thermische beveiliging en draagbeugel, beschikken deze over een lange levensduur en kunt u de pomp gemakkelijk en snel verplaatsen.

Versnijdende dompelpomp kopen

Bij Tyleenslang.nl kunt u voor een zeer scherpe prijs een versnijdende dompelpomp kopen van diverse topmerken als JS en GST. Voor elke situatie biedt een versnijdende dompelpomp van Tyleenslang.nl een oplossing, hoe zwaar deze ook is. Wilt u graag advies over welke versnijdende dompelpomp het beste is voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van deskundig advies op maat! Naast ons versnijdende dompelpomp bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres voor vuil- en schoonwater dompelpompen.