Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Druppelslang

Bekijkt u hier online het ruime assortiment aan micro-irritagatie producten. U vindt in deze webshop een uitgebreid aanbod druppelslang en druppelslang accessoires. Met de flexibele druppelslangen wordt het aanleggen van een druppelbevloeiingssyteem zeer eenvoudig. De flexibele slang is zeer geschikt voor gebruik op gazons, bomen, heggen en struiken. De duppelslang die u in de webshop Tyleenslang koopt is drukgecompenseerd zodat iedere 'dripper' evenveel water doorlaat. De 'drippers' in de druppelslang zitten om de 30 centimeter waardoor uw planten voldoende water krijgen om te groeien en droge periodes te overleven.

Uitleg bij het aanleggen van een druppelslang

Allereerst bepaalt u alle ondedelen die u nodig heeft voor uw druppelslangproject. Er zijn diverse materialen waarmee u de slang kunt verbinden, hoeken kunt maken en de slang kunt aansluiten op de waterleiding. Dit aansluiten van de druppelslang aan de waterslang gaat overigens zeer eenvoudig. Als u de aanvoer van water met zpe tyleen 16mm verzorgt neemt u een schroefbus 16 mm met 3/4" binnendraad. Hier past een druppelslang puntstuk in met 3/4" buitendraad. Er zijn ook nog kraantjes verkrijgbaar waarmee u de watertoevoer handmatig kunt instellen.

Wilt u een haakse bocht of ander patroon maken kunt u een knie of t-stuk gebruiken. Overigens is de slang erg flexibel dus vloeiende bochten om uw struiken of heggen zijn goed aan te leggen. Voor langere afstanden in uw tuin of park kunt u de druppelslangen aan elkaar verbinden met een druppelslang verbinder. Voor een degelijke bevestiging van deze hulpstukken kunt u eventueel nog gebruik maken van een slangklem. Zo bent u er zeker van dat de koppeling niet uit de slang schiet. Vergeet niet aan het einde van de druppelslang een eindstop in de slang te drukken, want anders verliest u druk en loopt het water alleen aan het einde eruit!

In onze webwinkel koopt u zeer voordelig een groot aantal soorten en maten druppelslangen en accessoires. De druppelslang is verkrijgbaar op rollen van 25 meter, 50 meter, en 100 meter.

Bekijkt u op uw gemak de verschillende soorten druppelslang en realiseer een compleet goed werkend beregeningssysteem waarmee u de droge zomer periode met vertrouwen tegemoet kunt gaan. Koop hier voordelig en gemakkelijk online een druppelslang of andere artikelen voor een compleet beregeningssysteem!

Druppelslang

Veelgestelde vragen

Wat is beter een druppelslang of zweetslang?

Over het algemeen werkt een druppelslang beter. Zweetslangen geven aan het begin meer water dan aan het einde en druppelslangen geven overal even veel water af. Op deze manier krijgen uw planten allemaal genoeg water en overleven ze ook in de drogere periodes.

Kan een druppelslang in de grond?

Dit is mogelijk. Een druppelslang kan zowel boven, als onder de grond geplaatst worden. Wanneer een druppelslang onder de grond ligt, kan het water niet verdampen. Daarom is het zeker in droge periodes een aanrader om de slang onder de grond aan te leggen.

Wat is de beste druppelslang?

Dit is afhankelijk van uw situatie. De RainBird druppelslangen zijn onder andere van hoogwaardige kwaliteit. Naast deze druppelslangen hebben wij nog een hoop andere hoogwaardige druppelslangen. U kunt uw druppelslang ook aansluiten op een beregeningscomputer.

Waarom druppelslang kopen bij Tyleenslang.nl?

Bij ons bent u altijd zeker van kwaliteit. Wij verkopen enkel druppelslangen van stevig materiaal en een juiste werking. Op deze manier krijg u altijd waar voor uw geld. Wanneer u uw druppelslang bij ons besteld heeft u het binnen één tot drie werkdagen al in huis!