Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Hydrofoorpomp

Of u nu uw waterdruk op peil wilt houden, uw tuin automatisch wilt beregenen of op zoek bent naar een goede circulatiepomp? Met een hydrofoorset van Tyleenslang.nl kan je al deze en meer toepassingen uitvoeren met één hydrofoorpomp! In ons assortiment vind je diverse professionele hydrofoorpompen uitgerust met zelfaanzuigende centrifugaalpomp, waardoor deze voor heel veel verschillende doeleinden kan worden toegepast! Zo kan je een hydrofoorset gebruiken als tuinberegeningspomp, beregeningspomp voor middelgrote gewassen, was & spoelpomp, voedingspomp, circulatiepomp en nog veel meer!

Hydrofoorpomp voor verhogen waterdruk

Een hydrofoorpomp, ook wel bekend als een hydrofoor of drukverhogingspomp, is een type waterpomp dat wordt gebruikt om de waterdruk in een watervoorzieningssysteem te verhogen. Het hoofddoel van een hydrofoorpomp is om water onder druk te zetten, waardoor het efficiënter kan worden getransporteerd door leidingen en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals huishoudelijk gebruik, irrigatie, industriële processen en meer.

De meeste hydrofoorpompen zijn zelfaanzuigend, wat betekent dat ze in staat zijn om water op te zuigen vanuit een waterbron, zoals een put, reservoir of watertank, zonder dat deze eerst handmatig met water moet worden gevuld.
Hydrofoorpompen werken vaak samen met een drukvat, ook wel een hydrofoortank genoemd. Het drukvat fungeert als een buffer waarin water wordt opgeslagen onder druk. Hierdoor kan de pomp periodiek water pompen en opslaan, waardoor een constante waterdruk wordt gegarandeerd, zelfs wanneer de waterbehoefte fluctueert.

Hydrofoorpompen zijn uitgerust met een drukschakelaar of druksensor die automatisch de pomp in- en uitschakelt op basis van de waterdruk in het systeem. Hierdoor wordt energie bespaard en wordt de levensduur van de pomp verlengd.
Sommige hydrofoorpompen hebben een drukregelaar waarmee de gebruiker de gewenste waterdruk kan instellen op basis van de specifieke behoeften van hun watervoorzieningssysteem.
Hydrofoorpompen zijn over het algemeen efficiënt in het verhogen van de waterdruk, waardoor water op grote hoogte kan worden gepompt en over lange afstanden kan worden getransporteerd met minimale energieverbruik.

Hydrofoorpompen zijn essentieel voor huizen en gebouwen met een lage waterdruk of een variabele watertoevoer, omdat ze zorgen voor een consistente waterdruk en een betrouwbare watervoorziening voor dagelijks gebruik. Ze worden ook veel gebruikt in de landbouw, industrie en commerciële sectoren waar een constante waterdruk vereist is voor diverse toepassingen.

Hydrofoorpompen van het bekende merk Pedrollo

In ons assortiment vind je diverse professionele hydrofoorpompen van diverse vooraanstaande merken, zoals een hydrofoorpomp Pedrollo met zelfaanzuigende centrifugaal pomp. Doordat de hydrofoorset Pedrollo zijn uitgevoerd met een gietijzeren pomp en een stalen tank, zijn deze robuust en bestand tegen diverse invloeden. De hydrofoorset beschikt over een instelbare, automatisch afslag, een manometer en een met staal omvlochten verbindingsslang tussen de pomp en de tank. Hierdoor kan een lange levensduur worden verzekerd. Doordat ons assortiment beschikt over heel veel verschillende modellen en uitvoeringen hydrofoorset Pedrollo, vind je altijd de juiste hydrofoorpomp voor jouw situatie!

Hydrofoorset kopen bij Tyleenslang.nl

Bij Tyleenslang.nl kan je gemakkelijk en snel een pomp, zoals de hydrofoorpomp van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs kopen! Naast onze goede prijs-kwaliteitverhouding profiteer je bij ons standaard van een razendsnelle levering, waardoor je nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten! Wanneer je behoefte hebt aan een passend advies op maat, of graag antwoord wilt ontvangen op al je vragen, neem dan contact op met onze specialisten. Ze helpen je graag!

Filters