Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Frequentieregelaars

Als u voor uw waterpomp een nieuwe frequentieregelaar nodig heeft, kunt u profiteren van een ruime keuze in het uitgebreide assortiment van Tyleenslang.nl! Een frequentieregelaar is een apparaat dat u extern op een machine aan kunt sluiten en hiermee zelf de frequentie ervan kunt instellen en onderhouden. Wijzigingen in de frequentie aanbrengen is ook zeer eenvoudig. Een frequentieregelaar is handig om te gebruiken bij waterpompen om zo de motorsnelheid te bepalen. U kunt hiermee tevens, indien nodig, het elektriciteitsverbruik van de pomp terugdringen. Met een frequentieregelaar van Tyleenslang.nl houdt u dus altijd de controle over de werking van uw pomp!

Frequentieregelaar werking

Overweegt u een frequentieregelaar van Tyleenslang.nl aan te schaffen? Dan is het niet verkeerd om iets te weten over de frequentieregelaar werking. Een frequentieregelaar stelt u in staat om het toerental van een motor te regelen. Het valt dus ook zeer goed te gebruiken op een waterpomp. De frequentieregelaar stuurt, zoals de naam al aangeeft, een frequentie uit die het toerental van de motor bepaalt. Verhoogt u de frequentie, dan gaat de motor sneller draaien. Verlaagt u de frequentie, dan zal de motorsnelheid afnemen. In de praktijk wordt de frequentieregelaar toegepast op allerhande machines, zoals transportbanden, ventilatoren en hijsinstallaties. De frequentieregelaar werking leent zich dus eveneens goed voor toepassing op waterpompen.

Frequentieregelaar pomp

Als u controle wilt hebben over de waterdruk van bijvoorbeeld uw zwembad, is het een goed idee om een frequentieregelaar pomp te gebruiken. U krijgt, door de frequentie in te stellen, precies de waterdruk die u nodig heeft. Bovendien regelt u met de frequentieregelaar ook het stroomverbruik van uw pomp. Een frequentieregelaar pomp kan op alle soorten pompen worden aangesloten, van motorpompen tot hydrofoorsets. Als uw oude pomp aan vervanging toe is, kunt u deze via onze webwinkel eveneens vervangen!

Frequentieregelaar kopen

Wilt u de precieze werking van uw waterpomp kunnen bepalen? Dan kunt u tegen de laagste prijzen een handige frequentieregelaar kopen in de webwinkel van Tyleenslang.nl. Zo bepaalt u zelf de snelheid en druk van uw waterpomp en tevens het stroomverbruik. In onze webshop vindt u tevens een heleboel andere accessoires voor uw waterpomp, zoals drukmeters, reduceerventielen en metaalomvlochten flexibele stangen. Kortom, voor al uw pompbenodigdheden gaat u naar Tyleenslang.nl!

Filters