Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC Drukleiding

Bij de uitgebreide webshop Tyleenslang vindt u naast een grote diversiteit aan tyleenslang tevens een groot aantal drukbuizen. Drukleidingen zijn te gebruiken voor toepassingen waarbij vloeistoffen onder druk van het ene naar het andere punt moeten worden verplaatst.

In het uitgebreide assortiment van deze webwinkel vindt u alle diameters pvc drukleidingen met verschillende drukklasses.

Afhankelijk van de toepassing koopt u hier voordelig online een geschikte pvc buis. Houdt u er rekening mee dat voor de aanleg van drinkwatersystemen, de drukleiding voorzien dient te zijn van het KIWA en/of Komo keurmerken. Alle producten bij tyleenslang zijn standaard voorzien van deze keurmerken, tenzij anders vermeld.

Bekijkt u hier online de verschillende soorten en maten pvc druk buizen en kijkt u tevens naar de pvc druk hulpstukken waarmee u uw leidingsysteem helemaal compleet en veilig maakt. Bij Tyleenslang koopt u tevens voordelig pvc kogelkranen, pvc afsluiters en pvc terugslagkleppen.

Ervaart u zelf het gemak en voordeel van deze voordelige webshop!

Bij Tyleenslang koopt u voordelig en gemakkelijk online alles voor pvc drukbuizen en hulpstukken! Van tyleenslang tot een pvc kogelkraan en van een pvc terugslagklep tot PVC lijm!

Installatiemateriaal

Z