Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC glijmiddelen

Voor het soepel en snel monteren van schuif-mof verbindingen met rubberen afdichtingen zijn PVC glijmiddelen zeer geschikt. De PVC glijmiddelen uit ons assortiment beschikken over een zeer goed glijvermogen, en zorgen ervoor dat PVC verbindingen gemakkelijk tot stand komen. Doordat de PVC glijmiddelen naast PVC, ook op ondergronden als PVC-U, PE, PP, beton, gietijzer en glasvezel versterkte kunststoffen toepasbaar zijn, zijn de PVC glijmiddelen multifunctioneel. De gemakkelijk te smeren pasta kunt u heel eenvoudig aanbrengen op de te monteren hulpstukken, ook op natte ondergronden!

Let op! Controleer alvorens of de PVC glijmiddelen goedgekeurd zijn voor gebruik in drinkwatersystemen. Dit is per product afhankelijk.

PVC glijmiddel kopen

In onze webwinkel kunt u voordelig en snel PVC glijmiddel kopen tegen een snelle verzending. Wij beschikken enkel en alleen over de beste merken, waaronder Griffon PVC glijmiddel. Dit zuurvrije glijmiddel is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden, zowel in spuitbus, pot als in een emmer. Zo haalt u altijd de juiste hoeveelheid PVC glijmiddel in huis voor uw klus! Naast PVC glijmiddel bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres voor PVC lijmen, PVC reinigers en PVC hulpstukken zelf. Alles voor de aanleg van een solide en stevig PVC afvoersysteem vindt u op één online adres! Voor vragen en deskundig advies op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Filters