Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Aansluitkast

Een waterpomp heeft uiteraard stroom nodig om te werken. U kunt het apparaat eenvoudig op de netstroom aansluiten, of een tussenstuk plaatsen in de vorm van een aansluitkast. Deze zendt een computersignaal uit naar uw pomp. U kunt met een aansluitkast bepalen of er überhaupt stroom naar uw pomp wordt gevoerd. Een aansluitkast wordt compleet geleverd met een thermische beveiliging, controlelamp en een makkelijk bedienbare aan- en uitschakelknop. Dankzij de lage schakelspanning van de kast, heeft u geen zware drukschakelaar nodig. Bepaal eenvoudig de stroomtoevoer naar uw waterpomp met een handige aansluitkast van Tyleenslang.nl!

Aansluitkast pomp

Voor een extra hoge veiligheid van de stroomvoorziening van uw waterpomp is het gebruik van een aansluitkast pomp zeer aan te raden. De duurzaamheid van uw aansluitkast pomp is verzekerd met topmerken als Condor en Pedrollo. Deze fabrikanten voldoen in alle opzichten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Elke aansluitkast in ons ruime assortiment is verkrijgbaar in verschillende varianten. Wilt u weten welke pomp het beste bij uw situatie past? Stel dan uw vragen aan onze deskundige klantenservice1!

Aansluitkast kopen

Wilt u een duurzame aansluitkast kopen voor uw waterpomp? Dan bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres! Alles voor uw pomp vindt u in onze webwinkel. Zo hebben wij allerlei verschillende accessoires voor uw pomp voor u. Hiermee kunt u nog meer invloed uitoefenen op de werking van uw pomp of gemakkelijk de status ervan aflezen. Heeft u een hele nieuwe pomp nodig? Ook daarvoor koopt u natuurlijk bij ons! Allerhande pompen, van handpompen tot centrifugaalpompen vindt u in onze brede collectie. Voor al uw pompbenodigdheden gaat u naar de webshop van Tyleenslang.nl!

Filters