Hawle koppelingen voor gas tyleen

 

Hawle koppelingen voor gas tyleen

Tyleenslang verkoopt naast goedkope gastyleen ook voordelig online Hawle koppelingen voor het aanleggen van een gasleiding! Tyleenslang beschikt over een ruim assortiment veilige gas koppelingen, die door iedere doe-het-zelver zeer gemakkelijk en veilig zijn te monteren.

Hawle is al sinds jaar en dag een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige koppelingen voor water en gasleidingen. Bij Tyleenslang koopt u voordelig de koppeling die u nodig hebt.

Belangrijk bij ieder type koppeling is dat ze goed afdichten, een grote trekvasheid hebben en flexibel zijn. De Hawle gas insteekkoppelingen voldoen hieraan en hebben het GASTEC keurmerk voor veilige gas koppelingen. U kunt gemakkelijk een gasleiding aanleggen met gas tyleen en Hawle koppelingen. Kijkt u wel goed naar de diameter van de koppeling, deze moet overeenkomen met de maat van de tyleenslang.

Bekijk de koppelingen in de webwinkel: de sok, de verloopkopeling, de Hawle knie. Maar ook voor een T stuk een schroefbus een eindkap bent u bij de webshop Tyleenslang aan het goede adres.

Let op dat bij iedere Hawle koppeling ook een bijpassende steunbus in dezelfde maat als de tyleenslang besteld!