Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Softstarters

Bent u op zoek naar een elektronische schakeling om te dienen als startkast of als een applicatie die zorgt voor een gecontroleerde aan- en uitloop? Kies dan voor een softstarter van Tyleenslang. In ons assortiment vindt u onder meer een softstarter RSGD die zowel als startkast als de besturing van een waterpomp kan dienen. Tevens zorgt deze softstarter voor een gecontroleerde aan- en uitloop van de 3-fasen motor. Bekijk ons complete sofstarter assortiment online.

Softstarter werking

De sofstarter werking is als volgt: een softstarter kan worden ingezet om te voorkomen dat er waterslag ontstaat bij waterpompapplicaties, of kan juist zorgen voor de aandrijving van de waterpomp. De softstarter werking beschikt over diverse instelmogelijkheden, zoals een losbreekkoppel en een automatische start- en stoptijd. Door deze geleidelijke aanloop werking is een softstarter ideaal om in te zetten als vervanger voor conventionele ster-driehoek schakelingen.

Softstarter kopen

Bij Tyleenslang.nl kunt u voor een zeer scherpe prijs een softstarter kopen van de beste kwaliteit. Naast onze scherpe prijzen profiteert u direct van onze razendsnelle verzending, waardoor u vrijwel direct met uw softstarter aan de slag kunt. Wanneer u vragen heeft over een softstarter kopen of u behoefte heeft aan deskundig advies op maat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Filters