Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Fittingen koopt u voordelig online bij de webwinkel Tyleenslang

Bij de webwinkel Tyleenslang koopt u voordelig de juiste draadfitting! In deze uitgebreide webshop vindt u een groot aantal soorten en maten draadfittingen voor diverse toepassingen.

Bent u op zoek naar een messing draadfitting waarmee u in een handomdraai installaties kunt koppelen? U kunt dit type fitting gebruiken voor afdichten van stalen leidingen, maar ook voor het verbinden van twee buizen. Behalve draadfittingen koopt u hier eveneens zeer voordelig een polyproleen fitting of een messing knelfitting en kunt u hier terecht voor messing sokken of nippels.

De verschillende soorten fittingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Afhankelijk van het doel waarvoor u de draadfitting nodig hebt koopt u online het exemplaar dat hiervoor geschikt is.

Bekijkt u in deze webshop de verschillende soorten en maten messing en gegalvaniseerde draadfittingen en koop zeer voordelig en snel online de koppelingen die u nodig hebt. Wij bieden u een ruim assortiment fittingen, namelijk: draadfittingen, polypropyleen en messingknelfittingen. Door onze grote voorraad kunnen wij de producten doorgaans uit voorraad leveren. Dit betekent dat als u vandaag een artikel bestelt, u deze meestal de volgende dag al in huis hebt! Daarnaast profiteert u van de zeer voordelige prijzen!

Tyleenslang: dé webwinkel voor professionals en 'doe het zelvers'. Koop nu voordelig online!

Installatiemateriaal

Z