Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleen

Voor het aanleggen van flexibele gas- of waterleidingen vindt u in tyleen een betrouwbare en duurzame oplossing. Het is een soepele vorm van Polyetheen (PE), wat de meest gebruikte vorm van kunststof is. Eén van de vele voordelen is dat het materiaal het milieu niet belast. Dit maakt tyleen geschikt voor gebruik onder de grond. In de webwinkel van tyleenslang.nl vindt u tevens koppelingen en andere accessoires om uw leiding mee aan te leggen. Voor een duurzame en eenvoudig aan te leggen leidingsysteem gebruikt u tyleen!

Tyleen slang

Als u een kunststof leiding aanlegt, zijn er meerdere redenen om een flexibele tyleen slang te gebruiken. Allereerst is tyleen zeer milieuvriendelijk en ook zeer duurzaam. Dankzij de buigzaamheid is een uit tyleen slangen opgebouwd leidingsysteem bovendien snel en eenvoudig te monteren, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Onze KIWA-gekeurde tyleen slangen zijn beschikbaar in verschillende diameters en lengtes. Let bij het kiezen goed op waarvoor u de tyleen slang wilt gebruiken; niet alle slangen zijn namelijk toe te passen op elke functie.

Tyleen waterleiding

Voor het aanleggen van een tyleen waterleiding vindt u in de webwinkel van Tyleenslang.nl alles wat u nodig heeft. Allereerst bevat ons ruime assortiment verschillende tyleen slangen voor beregening of afvoer van water. Tevens kunt u bij ons terecht voor slangen die geschikt zijn voor het construeren van een drinkwaterleiding; niet alle tyleen slangen kunnen hiervoor worden ingezet! Ook zijn er op Tyleenslang.nl verschillende soorten koppelingen aanwezig. Daarnaast treft u in ons aanbod allerlei tyleen accessoires. Kortom, wij hebben alles in huis om uw tyleen waterleiding in goede banen te leiden!

Tyleen gasleiding

Voor alle verschillende onderdelen die horen bij een tyleen gasleiding hoeft u niet verder te zoeken dan onze webwinkel! Onder andere natuurlijk een speciale GASTEC leiding, die in de gangbare diameters van 25mm en 32mm zelfs per meter te bestellen zijn. Verder kunnen wij u helpen aan alle mogelijke Hawle koppelingen, die bestaan uit allerhande verloopstukken en steunbussen om de verbinding geheel veilig en gasdicht te maken. Uw tyleen gasleiding wordt efficiënt en verantwoord dankzij Tyleenslang.nl!

Tyleen koppelingen

Voor zowel gas- als waterleidingen vindt u bij ons allerlei soorten tyleen koppelingenwaarmee u zelf de infrastructuur van uw leiding kunt bepalen. Hieronder bevinden zich verloopkoppelingen, reparatiekoppelingen, knieën en T-stukken. Ook aansluitmateriaal, zoals montagesleutels, zijn aanwezig. Alle koppelingen zijn, evenals de slangen zelf, KIWA gekeurd. Leg uw leiding aan zoals ú wilt met onze efficiënte tyleen koppelingen!