Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleenslang of Tyleen buis- voordelig online kopen

Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Supersnelle levering
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleenslang of Tyleen buis- voordelig online kopen

In de webwinkel Tyleenslang vindt u een grote diversiteit aan tyleenslangen. De artikelen die u bij Tyleenslang koopt voldoen aan hoge eisen en zijn voorzien van een erkend keurmerk.

Tyleenslang voorzien van het KIWA keurmerk is bij uitstek geschikt voor het aanleggen van een kunststof waterleiding. Dit type flexibele slang is te herkennen aan de blauwe streep die over de kunststof tyleenslang loopt. Voor de aanleg van kunststof gasleidingen dient u te beschikken over speciale flexibele gastyleenslangen. Gastyleenslang herkent u aan de gele streep over de slang. Hier vindt u voordelig online gastyleenslang, voorzien van het GASTEC keurmerk, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit en veiligheid.

Behalve de gasslang voor de aanleg van gasleidingen, de KIWA-gekeurde ZPE tyleen en de HDPE buis, die beide geschikt zijn voor het aanleggen van kunststof waterleidingen, vindt u hier tevens ongekleurd ZPE Tyleenslang. Let u er op dat deze niet geschikt is voor de aanleg van een drinkwaterleiding. De ongekeurde plastic tyleenslang kan worden gebruikt bij de aanleg van beregening of de afvoer van water.

De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en daarnaast hebt u bij de meeste type slang keuze uit rollen van 50 of 100 meter. De meest gangbare diameters zijn ook verkrijgbaar per losse meters van de rol.

Bekijkt u hier online de verschillende soorten tyleenslang van deze uitgebreide webwinkel, leest u goed de eigenschappen van de slangen en koop voordelig en gemakkelijk online het soort Tyleenslang dat u nodig hebt!

Mocht het type slang dat u nodig hebt er niet bij staan, of bent u op zoek naar een specifieke wanddikte? Neemt u dan contact op met onze klantenserive. Wij helpen u graag!

Tyleenslang; de webwinkel op het gebied van Tyleenslangen en meer!

Veelgestelde vragen

Welke maat tyleenslang?

Op Tyleenslang.nl zijn slangen beschikbaar voor het vervoer van gas en (drink)water met een diameter van 16 t/m 63 millimeter. Hoe groter de afstand is die het water of gas af moet leggen, hoe groter de diameter moet zijn. Een te kleine diameter voor uw toepassing zorgt voor drukverlies. Een te grote diameter is nooit direct een probleem. Kies bij twijfel daarom gerust voor een slag groter.

Welke wanddikte tyleenslang?

Voor de tyleenslangen in ons brede assortiment geldt een wanddikte van tussen de 18 en 68 millimeter. Deze is afhankelijk van de toepassing - water of gas - en het specifieke type. Ook de diameter speelt hierin uiteraard een rol: hoe groter de diameter, hoe groter de wanddikte. En hoe groter de wanddikte, hoe hoger de inwendige druk die in Bar wordt genoteerd.

Welke maat tyleenslang voor beregening?

Deze is mede afhankelijk van de capaciteit van de sproeiers. Meestal wordt een tyleenslang gebruikt van 25, 32 of 40 millimeter in diameter. Deze wordt dan op de kleppendoos aangesloten wanneer u van pop-up sproeiers gebruik maakt. Pas een tyleenkoppeling toe op de aftakkingen die naar de pop-up sproeiers leiden. U kunt overigens gewoon voor een ongekeurde tyleenslang kiezen om op uw beregeningssysteem aan te sluiten, er gaat immers geen drinkwater doorheen.

Waarom tyleenslang kopen bij Tyleenslang.nl?

Bij ons bent u altijd voordelig uit wanneer u op zoek bent naar de beste tyleenslangen voor uw toepassing. Of u nu een leiding aan wilt leggen voor gas of voor (drink)water? Bij ons vindt u alle buizen en andere onderdelen die u nodig heeft om een leidingnetwerk voor beregening aan te leggen. En ook voor andere toepassingen bent u uiteraard van harte welkom bij Tyleenslang.nl!