Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pompen

Tyleenslang.nl is dé specialist op het gebied van de aan- en afvoer van water. Of je nu water nodig hebt voor het beregenen voor de tuin of het water juist wilt wegpompen uit een ondergelopen kelder, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor zowel alle denkbare waterpompen als alle slangen en leidingen die je bij de aan- en afvoer van water nodig kunt hebben.

Pompen voor beregening of huishoudelijk gebruik

Steeds meer mensen gaan zuinig en duurzaam om met het water uit de kraan en het regenwater dat gratis bij je binnenkomt. Door het regenwater op te vangen in een tank of een infiltratiekrat, kan je het water op een later moment gebruiken. Je kan het water natuurlijk gebruiken in de tuin om de planten, borders en het gazon van water te voorzien. Maar het is ook mogelijk om het opgevangen regenwater te gebruiken om bijvoorbeeld de wc door te spoelen of om onder te douchen.
Met een duurzaam gebruik van regenwater en het besparen op het water uit de kraan voorkomen we ook een onnodige belasting van de waterzuiveringsbedrijven. Van oudsher werd regenwater afgevoerd via de riolering en kwam het met vervuild water uit huizen samen terecht bij de waterzuiveringsbedrijven. Maar het regenwater is zo schoon, dat het eigenlijk niet gezuiverd hoeft te worden bij een waterzuiveringsbedrijf als je het gebruikt in de tuin of om de wc door te spoelen.

Met onze beregeningspompen, hydrofoorpompen en bronpompen kan je eenvoudig grondwater of regenwater oppompen voor de beregening van de tuin. Daarnaast kan je met een regentonpomp water uit de regenton oppompen om planten in de tuin water te geven.
Heb je een bovengrondse of ondergrondse opslagtank voor regenwater? Dan kan je met een hydrofoorpomp voor regenwater tanks het water gebruiken in huis of in de tuin.

Pompen voor het afvoeren van water

Naast dat steeds meer periodes in Nederland droog is en de planten in de tuin van voldoende water moeten worden voorzien, hebben we ook steeds vaker last van natte periodes waarbij we het overtollige water juist moeten afvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kelder die is ondergelopen of op een bouwplaats waar het water niet kan worden afgevoerd.
In dat geval kan een dompelpomp uitkomst bieden. Bij Tyleenslang.nl hebben we verschillende soorten dompelpompen in ons assortiment. Bij het afvoeren van water met een dompelpomp is het allereerst van belang om te weten om wat voor water het gaat. Is het water schoon of vuil. Daarnaast is het belangrijk om je af te vragen tot hoeveel mm het water moet worden weggepompt. Bij een kelder wil je de pomp het meeste werk laten doen en moet de vloer dweildroog zijn. Dat doe je met een vlakzuigende dompelpomp. Maar bij een waterreservoir hoeft niet al het water uit de opvang en speelt dit geen rol.

Een pomp koop je bij Tyleenslang.nl

Bij Tyleenslang.nl hebben we voor alle situaties een passende pomp voor een scherpe prijs en al je andere producten op het gebied van watertechniek. Maar daarnaast geven we graag advies. Onze specialisten denken graag met je mee om voor jouw eigen situatie de meest passende pomp te vinden. Dus heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met onze specilisten. Zij helpen je graag en geven je de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.