Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Terugslagkleppen

Dankzij onze terugslagkleppen wordt het terugstromen van vloeistoffen in uw leiding voorkomen. Anders gezegd kan het water in uw leiding slechts één kant op; mocht het water weer terugstromen, dan duwt het tegen de klep aan, die daardoor automatisch sluit. Zo kunnen vastlopen en verstopping door vuil in een pomp of waterleiding worden verhinderd. In het assortiment van Tyleenslang.nl vindt u meerdere terugslagkleppen in verschillende diameters. Deze zijn vervaardigd van messing en roestvrijstaal.

Terugslagklep veerbelast

Voorkom het terugstromen van water van of naar een pomp met onze messing terugslagklep veerbelast. De werking hiervan is gelijk aan die van een ‘gewone’ terugslagklep maar in plaats van een klep met een scharnier is deze klep uitgerust met een sterke veer. Deze houdt de doorgang altijd afgesloten, behalve wanneer er genoeg druk vanaf de (juiste) doorstroomkant plaatsvindt. Dan schuift de klep open en sluit weer zodra de druk verlaagd wordt. Dankzij de terugslagklep veerbelast kan er geen terugstroom in de pomp plaatsvinden!

Terugslagklep kopen

Wilt u bij Tyleenslang.nl een handige terugslagklep kopen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online. In ons assortiment vindt u nog veel meer onderdelen om uw gas- en waterleidingen direct te beïnvloeden, zoals stopkranenen gaskranen. Alle kranen en tussenstukken zijn verkrijgbaar in meerdere diameters, zodat u ze op alle verschillende leidingonderdelen kunt aanbrengen. Heeft u hulp of advies nodig bij het aansluiten? De deskundige klantenservice van Tyleenslang.nl helpt u graag verder!

Installatiemateriaal

Z