Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pompbesturing

Wilt u nauwkeurig kunnen instellen en bijhouden wat uw pomp precies doet? Dan komt een pompbesturing van Tyleenslang goed van pas! U vindt in ons uitgebreide assortiment allerlei apparaten om de werking van uw pomp heel precies te kunnen aansturen. Met een extern op uw pomp aangesloten frequentieregelaar kunt u bijvoorbeeld de gewenste frequentie van uw pompmotor invoeren. Ook wijzigingen hierin aanbrengen en het elektriciteitsverbruik terugdringen is met een frequentieregelaar mogelijk. De stroomvoorziening kunt u regelen met een aansluitkast. En voor het eenvoudig in- of uitschakelen van uw pomp vindt u bij ons een handige niveauregeling. Bekijk ons assortiment voor alle pompbesturing mogelijkheden!

Automatische pompbesturing

Om te voorkomen dat u telkens poolshoogte bij uw pomp moet nemen vindt u bij Tyleenslang verschillende apparaten die zorgen voor een automatische pompbesturing. Met een softstarter kunt u bijvoorbeeld een automatische start- en stoptijd instellen. Dit is tevens mogelijk met een doorstroomschakelaar in het geval van waterafname. Ook houdt deze schakelaar de pomp op orde en voorkomt drooglopen. Al deze opties zijn in verschillende modellen aanwezig, zodat u altijd een oplossing voor uw pomp vindt in ons automatische pompbesturing assortiment.

Pompbesturingen

Verschillende opties om de werking van uw pomp te beïnvloeden vindt u in de afdeling pompbesturingen van onze webwinkel. Tyleenslang voorziet u in de hoogste kwaliteit apparatuur die de prestaties van uw pomp in de gaten houdt en zelfs verbetert! U heeft nauwelijks omkijken naar uw pomp, tenzij u de instellingen wilt veranderen. Naast pompbesturingen vindt u in onze webwinkel ook vele andere pompaccessoires, zoals vlotters, drukmeters en reduceerventielen. Heeft u een nieuwe pomp nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Voor alle pompen, van vlakzuigende dompelpompen tot hydrofoorsets, gaat u naar Tyleenslang!