Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Waterpomp

Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare waterpomp? Dan heeft u daar in Tyleenslang.nl de perfecte leverancier voor gevonden! In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten waterpompen voor vele verschillende soorten toepassingen. Of u nu een ruimte wilt leegpompen of het aanwezige water wilt reinigen, bij ons vindt u de perfecte waterpomp voor uw klus! Ook uw waterdruk op peil houden is geen enkel probleem met onze pompen. Circulatie van drinkwater, spoelen en tuinberegening, wat u ook maar wilt doen, bij Tyleenslang.nl vindt u er de juiste pomp voor!

Elektrische waterpomp

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een elektrische waterpomp aanschaffen. Zo vindt u bij ons verschillende hydrofoorpompen, uitgerust met een roestvrijstalen pomphuis. Deze pompen zijn zeer geschikt voor het rondpompen van drinkwater en zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten van 2700 tot wel 15.000 liter per uur! Iedere variant van deze elektrische waterpomp kunt u simpelweg met een snoer en stekker op uw elektriciteitsnet aansluiten.

Zelfaanzuigende waterpomp

Tussen onze verschillende motorpompen bevindt zich een handige zelfaanzuigende waterpomp van Mitsubishi. Deze pomp is uitgerust met een 2-takt benzinemotor en is zeer geschikt voor het beregenen van onder andere volkstuinen. Het maximum volume aan water dat de pomp per minuut kan verspreiden is 110 liter per minuut. Bovendien heeft de zelfaanzuigende waterpomp een maximum bereik van wel dertig meter!

Waterpomp slang

Om uw pomp effectief zijn werk te laten doen heeft u een waterpomp slang nodig. Deze vindt u in onze webwinkel in de vorm van een platte dompelpomp slang. Water kan door deze geplastificeerde PVC worden gevoerd onder een middelmatige druk. De waterpomp slang heeft een temperatuurbereik van -10 °C tot +60 °C en is zeer gemakkelijk hanteerbaar. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit PVC waar de slang van gemaakt is dat deze zeer slijtvast is!

Waterpomp kopen

Wilt u een handige en veelzijdige waterpomp kopen bij Tyleenslang.nl? Dan kunt u deze zeer eenvoudig online bestellen! In onze uitgebreide webshop vindt u vele handige accessoires voor uw waterpomp, zoals haspels, koppelingen en slangenwagens. Heeft u advies nodig over de soort pomp die u het beste voor uw klus kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice!