Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Vorstbeveiliging

Geniet van optimale bescherming met vorstbeveiliging voor uw schuur tijdens de wintermaanden. Niets is vervelender dan bevroren waterleidingen, vooral wanneer deze zich in uw schuur bevinden. Daarom is het ten zeerste aan te raden om vorstbeveiliging te installeren! Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw leidingen vorstvrij blijven, zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar. Met vorstbeveiliging in uw schuur hoeft u zich geen zorgen te maken over de watertoevoer naar belangrijke voorzieningen zoals de drinkbak van uw dieren. Bekijk alle producten voor vorstbeveiliging voor de verwarming van uw waterleiding op Tyleenslang.nl

Vorstbeveiliging voor in de schuur

Bescherm uw schuur tegen bevriezing met hoogwaardige vorstbeveiliging. Wees voorbereid op de winterse omstandigheden en voorkom ongemakken en schade als gevolg van bevroren leidingen. Met onze betrouwbare vorstbeveiliging kunt u met een gerust hart de winter doorkomen, wetende dat uw waterleidingen altijd beschermd zijn.

Investeer in vorstbeveiliging voor uw schuur en behoud de functionaliteit van uw watervoorziening, zelfs in de strengste winterkou. Verzeker u van een probleemloze wateraanvoer en bescherm uw kostbare apparatuur en leidingen. Neem vandaag nog de nodige maatregelen en geniet van gemoedsrust tijdens de winterseizoenen met effectieve vorstbeveiliging voor uw schuur.

Vorstbeveiliging voor de waterleiding

Met een vorstbeveiliging in uw waterleidingen hoeft u zich nooit meer druk te maken over bevroren leidingen. De leidingen zullen nooit meer onder de temperatuur komen dat deze kunnen bevriezen en daarom heeft u geen last meer van dichte en beschadigde leidingen. Onze vorstbeveiliging voor leidingen biedt bescherming tot enorm lage temperaturen. Uw leidingen zullen nooit meer onder het vriespunt komen en u geniet het hele jaar door van een goede waterdoorstroming.

Vorstbeveiliging Thermaflex

Bij ons kunt u vorstbeveiliging van Thermaflex bestellen. Met een verwarmingslint raken uw leidingen nooit onder een ingestelde temperatuur. Het verwarmingslint schakelt automatisch in wanneer de leidingen onder de ingestelde temperatuur komen. Bovendien kunt u de vorstbeveiliging eenvoudig zelf monteren en is het voorzien van het KEMA-keurmerk. De vorstbeveiliging van Thermaflex is geschikt voor het vorstvrij houden van:

 • Tyleen waterleidingen, tyleenslang en koperen buizen
 • Drinkbakjes
 • Condens afvoerleidingen (o.a. CV-installaties)
 • Brandblusleidingen
 • Watervoorziening op bouwplaatsen
 • Leidingen in/of bij veestallen (o.a. in boerderijen en paardenstallen)
 • Sprinkler systemen
 • Pompen
 • Afsluiters
 • Buitenkranen
 • Leidingen op boten

Let op: niet in het (bijt) bereik van de dieren plaatsen i.v.m. gevaarlijk hoge stroom!

De voordelen van vorstbeveiliging

Ontdek de voordelen van vorstbeveiliging en waarom het essentieel is om uw waterleidingen en andere waardevolle apparatuur te beschermen tijdens koude wintermaanden:

 1. Voorkom bevroren leidingen: Vorstbeveiligingssystemen zorgen ervoor dat uw waterleidingen niet bevriezen, zelfs bij extreme temperaturen. Bevroren leidingen kunnen barsten en leiden tot waterlekkages en schade aan uw schuur, apparatuur en eigendommen. Met vorstbeveiliging kunt u deze problemen voorkomen en onnodige reparatiekosten vermijden.

 2. Behoud waterbeschikbaarheid: Door vorstbeveiliging te installeren, kunt u ervoor zorgen dat uw watertoevoer niet wordt onderbroken. Dit is vooral belangrijk als u afhankelijk bent van water in uw schuur voor drinkbakken van dieren, irrigatie of andere doeleinden. Vorstbeveiliging garandeert dat uw wateraanvoer continu blijft, zelfs in de strengste winterse omstandigheden.

 3. Bescherm waardevolle apparatuur: Veel schuren bevatten waardevolle apparatuur, zoals pompen, boilers of andere watergerelateerde systemen. Vorstbeveiliging beschermt deze apparatuur tegen schade veroorzaakt door bevriezing. Door een constante en geschikte temperatuur te handhaven, verlengt vorstbeveiliging de levensduur van uw apparatuur en minimaliseert het de kans op storingen en reparaties.

 4. Veiligheid voor dieren en planten: Als u dieren in uw schuur houdt of als u uw schuur gebruikt voor de opslag van planten, is vorstbeveiliging van cruciaal belang. Het voorkomt dat waterbakken bevriezen, waardoor uw dieren toegang hebben tot schoon drinkwater. Bovendien zorgt het ervoor dat uw planten in optimale conditie blijven, zelfs tijdens koude periodes.

 5. Gemoedsrust: Met vorstbeveiliging kunt u met een gerust hart de winter doorkomen, wetende dat uw waterleidingen en apparatuur beschermd zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade, reparaties of onderbrekingen in de watertoevoer. Vorstbeveiliging biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw schuur en alles wat erin zit veilig en functioneel blijven, ongeacht het winterweer.

Vorstbeveiliging kopen

Investeer in vorstbeveiliging en geniet van de vele voordelen die het biedt. Bescherm uw waterleidingen, apparatuur, dieren en planten tegen de gevolgen van bevriezing. Zorg voor een probleemloze en continue watervoorziening, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Wanneer u vorstbeveiliging gaat kopen bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten vorstbeveiliging van hoge kwaliteit waarmee u zeker weet dat uw leidingen nooit meer bevroren zullen raken. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle levering. Heeft u vragen voordat u vorstbeveiliging gaat kopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies!

Veelgestelde vragen

Wat is vorstbeveiliging?

Het is een systeem waarmee u zorgt dat uw leidingen niet meer kunnen bevriezen. Op deze manier voorkomt u schade en opstopping in bijvoorbeeld uw waterleidingen. Zeker voor leidingen die buiten bevestigd zijn of in een schuur is vorstbeveiliging aan te raden.

Hoe werkt vorstbeveiliging?

Door middel van een verwarmingslint worden leidingen op temperatuur gehouden wanneer het koud wordt. Over het algemeen wordt de vorstbeveiliging ingeschakeld wanneer het onder +3° C is. Zo kan het nooit gebeuren dat uw leiding onder het vriespunt komt en hierdoor bevriest.

Waar vorstbeveiliging voor gebruiken?

Vorstbeveiliging is bedoeld voor leidingen, zoals waterleidingen. Wanneer het gaat vriezen kan het gebeuren dat deze leidingen bevriezen en daardoor niet goed meer werken of beschadigd raken. Met name leidingen die buiten liggen of bijvoorbeeld in een schuur of stal zijn gevoelig voor vorst.

Wat is de beste vorstbeveiliging?

Eén van de beste vorstbeveiligingen is die van Thermaflex. Dit merk heeft hoogwaardige anti-vries verwarmingslinten die bevroren leidingen verleden tijd maken. Met het handige systeem zullen uw leidingen nooit meer onder het vriespunt komen en beschadigd raken.

Installatiemateriaal

Z