Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Supersnelle levering
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ruim 3000m2 aan magazijn
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Vorstbeveiliging

Vorstbeveiliging

Wanneer het weer kouder wordt komt het nog wel eens voor dat waterleidingen te koud worden en hierdoor niet meer goed werken of beschadigd raken. Daarom is het verstandig om vorstbeveiliging aan te schaffen voor de waterleidingen in de garage, schuur of stal. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over bevroren leidingen! De hele winter zijn uw leidingen voorzien van warmte met de vorstbeveiliging van Tyleenslang.nl

Vorstbeveiliging schuur

In de winterdagen kan het in uw schuur nog wel eens kouder worden. En dat kunt u vooral merken wanneer uw waterleidingen in de schuur bevriezen. Daarom is vorstbeveiliging voor uw schuur aan te bevelen! Op deze manier bent u er zeker van dat uw leidingen vorstvrij blijven in de koudste dagen van het jaar. Met vorstbeveiliging in uw schuur hoeft u zich geen zorgen te maken over de wateraanvoer van bijvoorbeeld de drinkbak van uw dieren.

Vorstbeveiliging leidingen

Met een vorstbeveiliging in uw leidingen hoeft u zich nooit meer druk te maken over bevroren leidingen. De leidingen zullen nooit meer onder de temperatuur komen dat deze kunnen bevriezen en daarom heeft u geen last meer van dichte en beschadigde leidingen. Onze vorstbeveiliging voor leidingen biedt bescherming tot enorm lage temperaturen. Uw leidingen zullen nooit meer onder het vriespunt komen en u geniet het hele jaar door van een goede waterdoorstroming.

Vorstbeveiliging Thermaflex

Bij ons kunt u vorstbeveiliging van Thermaflex bestellen. In de vorm van een verwarmingslint raken uw leidingen nooit onder temperatuur. Het verwarmingslint schakelt automatisch in wanneer de leidingen onder de ingestelde temperatuur komen. Bovendien kunt u de vorstbeveiliging eenvoudig zelf monteren en is het voorzien van het KEMA-keurmerk. De vorstbeveiliging van Thermaflex is geschikt voor het vorstvrij houden van:

 • Tyleen buis waterleidingen, tyleenslang en koperen buizen
 • Drinkbakjes
 • Condens afvoerleidingen (o.a. CV-installaties)
 • Brandblusleidingen
 • Watervoorziening op bouwplaatsen
 • Leidingen in/of bij veestallen (o.a. in boerderijen en paardenstallen)
 • Sprinkler systemen
 • Pompen
 • Afsluiters
 • Buitenkranen
 • Leidingen op boten

Let op: niet in het (bijt) bereik van de dieren plaatsen i.v.m. gevaarlijk hoge stroom!

Vorstbeveiliging voordelen

Het hebben van een vorstbeveiliging heeft veel voordelen. Zo houdt het al uw waterleidingen en tyleenslang buizen ijs- en vorstvrij. Bovendien kunt u erg eenvoudig zelf uw vorstbeveiliging aankopen en monteren. De vorstbeveiliging heeft een zelfregelend systeem, zodat u niet onnodig elektriciteit verspilt. Zo heeft vorstbeveiliging nog veel meer voordelen, zeker wanneer u deze aanlegt in uw schuur of bij buitenleidingen.

Vorstbeveiliging kopen

Wanneer u vorstbeveiliging gaat kopen bent u bij Tyleenslang.nl aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten vorstbeveiliging van hoge kwaliteit waarmee u zeker weet dat uw leidingen nooit meer bevroren zullen raken. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle levering tussen één tot drie werkdagen. Heeft u vragen voordat u vorstbeveiliging gaat kopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies!

Veelgestelde vragen

Wat is vorstbeveiliging?

Het is een systeem waarmee u zorgt dat uw leidingen niet meer kunnen bevriezen. Op deze manier voorkomt u schade en opstopping in bijvoorbeeld uw waterleidingen. Zeker voor leidingen die buiten bevestigd zijn of in een schuur is vorstbeveiliging aan te raden.

Hoe werkt vorstbeveiliging?

Door middel van een verwarmingslint worden leidingen op temperatuur gehouden wanneer het koud wordt. Over het algemeen wordt de vorstbeveiliging ingeschakeld wanneer het onder +3° C is. Zo kan het nooit gebeuren dat uw leiding onder het vriespunt komt en hierdoor bevriest.

Waar vorstbeveiliging voor gebruiken?

Vorstbeveiliging is bedoeld voor leidingen, zoals waterleidingen. Wanneer het gaat vriezen kan het gebeuren dat deze leidingen bevriezen en daardoor niet goed meer werken of beschadigd raken. Met name leidingen die buiten liggen of bijvoorbeeld in een schuur of stal zijn gevoelig voor vorst.

Wat is de beste vorstbeveiliging?

Eén van de beste vorstbeveiligingen is die van Thermaflex. Dit merk heeft hoogwaardige anti-vries verwarmingslinten die bevroren leidingen verleden tijd maken. Met het handige systeem zullen uw leidingen nooit meer onder het vriespunt komen en beschadigd raken.

Filters