Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Sproeiers

Wanneer het niet voldoende regent is het belangrijk om zelf uw tuin te bewateren. Sproeiers zijn een echte uitkomst hiervoor. Nu hoeft u niet meer zelf met gieters en water te zeulen om uw gazon, bloemen en planten water te geven, maar kunt u dit eenvoudig doen met sproeiers. Gemakkelijk vanaf een afstandje uw sproeiers bedienen en uw gazon laten bewateren, wie wil dat nu niet. U kunt relaxen terwijl de sproeiers uw tuin bevochtigen.

Sproeiers tuin

Voor het beregenen van uw tuin zijn sproeiers tuin dé uitkomst! Maar welke sproeier is nu het meest geschikt voor uw tuin? Dit hangt helemaal af van uw tuin en uw behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een moestuin of een gazon beregenen, dan is de klepelsproeier uitermate geschikt voor u. Wilt u toch liever met de hand uw tuin besproeien, dan kunt u kiezen voor een handsproeier. Deze sproeier is ook erg handig om de auto mee te wassen. Staan uw bloemen en planten in een kas, kijkt u dan eens naar onze kasH2: Sproeiers kopen

Sproeiers kopen

Wilt u goed voor uw tuin zorgen en sproeiers kopen? Dan bent u bij Tyleenslang aan het juiste adres. Wie bieden u een ruim assortiment van diverse sproeiers. Kijkt u gerust eens rond welke sproeiers het beste bij uw situatie passen. Daarnaast vindt u in ons assortiment beregeningautomaten, magneetkleppen en kleppendozen. Hiermee kunt u de beregening van uw tuin gemakkelijk automatiseren en vanaf een afstand bedienen. Sproeiers kopen en andere tuinbenodigdheden doet u eenvoudig in onze webshop!