Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Messing Schuifafsluiter

Om de waterstroom in uw waterleiding tijdelijk af te kunnen sluiten, bijvoorbeeld voor een onderhoudsbeurt, adviseren wij u gebruik te maken van een messing schuifafsluiter. Hiermee kunt u de watertoevoer tijdelijk stil leggen of half open draaien, om werkzaamheden of controles uit te kunnen voeren. Een messing schuifafsluiter is bij Tyleenslang.nl is onder andere in de verschillende maten verkrijgbaar:

  • Messing schuifafsluiter ½”
  • Messing schuifafsluiter 1”
  • Messing schuifafsluiter 2”
  • Messing schuifafsluiter 3”
  • Messing schuifafsluiter 4”
  • Messing schuifafsluiter 5”
  • Messing schuifafsluiter 6”

Door de verschillende maten weet u zeker dat de messing schuifafsluiter perfect past op uw waterleidingsysteem. Bekijk ons complete assortiment voor een messing schuifafsluiter of bediening set voor schuifafsluiters online.

Messing Schuifafsluiter kopen

Bij Tyleenslang.nl kunt u voordelig en snel een messing schuifafsluiter kopen voor de laagste prijs! De messing schuifafsluiters zijn voorzien van een aluminium draaiknop waarmee u de schuifafsluiter open- en dicht kunt zetten. De maximale belasting is 16 bar. Tevens kunt u in onze webwinkel terecht voor al u materiaal voor een goed werkende waterleiding, waaronder messingkogelkranen, mengkranen en snelafsluiters. Heeft u vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zijn voorzien u graag van deskundig advies op maat.

Filters