Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Drinkbak

Wanneer u op zoek bent naar een drinkbak voor uw rundvee of paarden, zit u goed bij Tyleenslang.nl! In ons complete assortiment vindt u onder andere drinkbakken van hoogstaande kwaliteit van het gerenommeerde merk Suevia. Een Suevia drinkbak staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit, de drinkschaal vervaardigd uit duurzaam materiaal en de grote waterafgifte. In ons assortiment kunt u kiezen voor een drinkbak met een ventiel of vlotter, waardoor uw vee zelf de juiste hoeveelheid waterafgifte kan bepalen, en er geen water in de drinkschaal blijft staan. Bekijk ons ruime drinkbak assortiment online!

Drinkbak koeien

Bij Tyleenslang.nl vindt u een drinkbak koeien van diverse topmerken die zich uitstekend lenen voor koeien in een individuele- en groepsstal. De juiste drinkbak koeien bieden een grote waterafgifte en een stevige drinkschaal waar de dieren uit kunnen drinken. Daarnaast kunt u drinkbak koeien voorzien van een veiligheidsbeugel en bescherming voor het ventiel. Voor in een loopstal vindt u speciale loopstal drinkbakken die een hoge waterafgifte van ongeveer 30 liter per minuut afgeven. Daarnaast zorgen deze drinkbak koeien voor een lage waterstand in de drinkbak waardoor optimale hygiëne en tevens weinig water wordt verspilt.

Drinkbak paard

In de paardenbox is een goede automatische drinkbak paard van groot belang om uw paard altijd van genoeg vers water te voorzien. Welke drinkbak paard u nodig heeft, is afhankelijk van het type paard en de situatie waarin deze gehouden wordt. In een individuele paardenbox wordt een vlotter- of ventieldrinkbak geadviseerd, omdat uw paard zelf door druk te geven met zijn neus, de juiste hoeveelheid water kan bepalen. Hierdoor blijft er weinig tot geen water in de drinkbak staan. Voor in het weiland kunt u gebruik maken van een speciale weide drinkbak paard, waarmee is u de gehele kudde van onbeperkt en vers drinkwater kunt voorzien. Vooral bij warme temperaturen is het belangrijk dat uw paarden te alle tijde zijn voorzien van schoon drinkwater. Wanneer u er in de winter ook van op aan wilt kunnen dat uw paarden automatisch voorzien worden van drinkwater, kunt u kiezen voor onze rondpompsystemen. Hiermee is het handmatig water geven aan uw paarden in de winter en het risico op bevroren en gesprongen waterleidingen verleden tijd!