Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Slangkoppeling

Eenvoudig en effectief slangen en/of buizen op elkaar aansluiten doet u met een handige slangkoppeling van Tyleenslang.nl. Hiermee kunt u een solide en waterdichte verbinding tussen bijvoorbeeld een slang en een kraan tot stand brengen. Voor verschillende soorten slangen en buizen vindt u in ons grote aanbod diverse soorten verbindingen van onder andere messing, aluminium, kunststof en andere materialen. Hieronder bevinden zich de betrouwbare geka koppelingen, ook wel klauwkoppelingen genoemd. Deze zorgen naast een waterdichte verbinding tevens dat de doorstroom van water niet vermindert. Ook Storz koppelingen behoren tot de mogelijkheden. Deze zijn zeer geschikt om brandweerslangen en andere plat oprolbare leidingen aan elkaar te koppelen. Wat voor soort slangkoppeling u ook nodig heeft, u vindt het bij Tyleenslang.nl!

Slangkoppeling messing

In de webwinkel van Tyleenslang.nl vindt u de voor uw situatie meest geschikte slangkoppeling. Messing is voor deze toepassing een zeer betrouwbaar en veelgebruikt materiaal. In ons ruime assortiment zijn meerdere varianten van de slangkoppeling messing te vinden, onder andere insteekkoppelingen en slangverbinders. Ook de veelzijdige geka koppelingen zijn van dit materiaal vervaardigd. Een slangkoppeling messing is altijd een verstandige keuze, omdat deze legering corrosiebestendig en goed te solderen is en daarnaast ook een goede elektrische- en thermische geleider is. Bij Tyleenslang.nl vindt u altijd de beste slangkoppeling messing tegen de laagste prijs!

Slangkoppeling kopen

Wilt u een handige en betrouwbare slangkoppeling kopen? Dan kunt u deze snel en eenvoudig bestellen bij Tyleenslang.nl. In onze webwinkel vindt u naast slangkoppelingen vele andere materialen om de toevoer van water voor u te vergemakkelijken, zoals slangenwagens en slangklemmen. U profiteert bij Tyleenslang.nl altijd van de scherpe prijzen waarmee onze hoge kwaliteit materialen worden aangeboden!