Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Drinkbak bal

Bij zon, regen of sneeuw, uw dieren kunnen in alle weersomstandigheden vrijuit drinken met de drinkbak bal van Tyleenslang.nl. Dit is een vorstvrije drinkbak die met een speciaal bal-sluitsysteem is uitgerust. Dit zorgt ervoor dat het drinkwater zich niet met koude lucht kan mengen. Bij alle temperaturen, zelfs tot -30˚C, worden uw dieren voorzien van vers drinkwater dankzij de warmte van het aangevoerde leidingwater, in combinatie met de aardwarmte. De drinkbak bal is geschikt voor onder andere paarden en koeien.

De Tyleenslang.nl drinkbak bal is eenvoudig in gebruik, omdat er geen stroomvoorziening nodig is om vorst in het drinkwater te voorkomen. Met een temperatuur van rond de 10˚C vult het uit de grond afkomstige drinkwater de drinkbak totdat de drinkgaten worden afgesloten door het bal-sluitsysteem. Het ingebouwde vlotterventiel vult het drinkwater automatisch aan terwijl de dieren aan het drinken zijn. De afsluitbal zorgt ervoor dat er altijd vers drinkwater in de drinkbak bal aanwezig is, vrij van algen en andere ziektekiemen. Hierbij maakt het niet uit of de omgevingstemperatuur dertig graden boven of onder nul is.

U koopt uw handige drinkbak bal snel en eenvoudig online in de webwinkel van Tyleenslang.nl. U heeft de keuze uit een drinkbak bal met één of twee drinkplaatsen. In ons uitgebreide assortiment vindt u vele verschillende manieren om de drinkwatertoevoer van uw dieren te verzorgen en ook hulpmiddelen om deze vorstvrij te houden. Hierbij moet u naast vorstbeveiliging denken aan rondpompsystemen en bijpassende toebehoren. Voor hoge kwaliteit drinkwatervoorziening gaat u naar Tyleenslang.nl!

Filters