Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Beregening

Bent u op zoek naar apparatuur en toebehoren waarmee u uw gazon beregent, een sportveld mooi houdt of een park voorziet van water? Bij de webwinkel Tyleenslang koopt u voordelig en gemakkelijk beregeningsapparatuur. U bent hier aan het goede adres als u goedkoop uw tuin of gazon wilt beregenen.

Onze materialen zijn geschikt voor zowel professoneel als particulier gebruik. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment tyleenslang, pompen, sproeiers, koppelingen, ventielen, kabelverbinders, beregeningsapparaten en meer!

In ons assortiment zijn artikelen opgenomen van hoogwaardige kwaliteit. Zo koopt u hier ondermeer voordelig een Pedrollo of JS pomp of een sproeier van bekende merken als Rain Bird en Vysra. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor wij uw bestelling zeer snel kunnen leveren. Als u vandaag een sproeier of slang bestelt hebt u deze doorgaans de volgende dag al in huis.

Apparatuur waarmee u uw tuin handmatig besproeit of artikelen voor automatisch beregeningssysteem; bij deze webshop koopt u het allemaal voordelig online. Bij deze webwinkel koopt u behalve tyleenslangen en tuinslangen ook zeer voordelig handige toebehoren voor tyleenslang en uw tuinslang. De tuinslangen en accessoires zijn geschikt voor professioneel gebruik alsmede voor hobbymatig gebruik.

In ons assortiment vindt u diverse handsproeiers. Denk hierbij aan spuitpistolen en een reinigingspistool. Maar ook vindt u hier voordelige een GEKA straalpijp.

Hebt u nog vragen over onze producten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u hier terecht voor advies over leidingen, beregening en meer.

Beregening

Veelgestelde vragen

Welke beregeningsmaterialen

Bij ons vindt u beregeningscomputers die u weer kunt aansluiten aan pop up sproeiers, klepelsproeiers, micro irrigatie, druppelslangen en andere sproeiers. Afhankelijk van wat u wilt laten besproeien kiest u het juiste besproeiing materiaal en monteert u deze eenvoudig zelf!

Waar op letten bij beregeningsmateriaal

De watertoevoer van beregeningsmateriaal is uiteraard essentieel. Het is belangrijk om erop te letten dat uw beregeningsmateriaal aangesloten is op de juiste watertoevoer. Zo is het bij bepaalde pop up sproeiers of grotere sproeiers zo dat een normale wateraansluiting niet sterk genoeg is voor de werking hiervan.

Wat is het beste beregeningsmateriaal?

Dit is afhankelijk van de toepassing waarvoor u het gaat gebruiken. Pop up sproeiers kunt u gebruiken voor zowel kleine als grote oppervlakken. Klepelsproeiers zijn met name geschikt voor grotere oppervlakken zoals voetbalvelden. Micro irrigatie is ideaal voor kleine perkjes of bloempotten.

Waarom beregeningsmateriaal kopen bij Tyleenslang.nl?

Bij ons vindt u een groot aanbod aan beregeningsmaterialen in allerlei vormen en maten. Voor elke toepassing hebben wij wel een gepaste sproeier of beregeningsapparaat. U kunt het beregeningsmateriaal eenvoudig zelf monteren. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen voor deskundig advies.