Tyleenslang
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Druppelslang

Druppelslang

Bekijkt u hier online het ruime assortiment aan micro-irritagatie producten. U vindt in deze webshop een uitgebreid aanbod druppelslang en druppelslang accessoires. Met de flexibele druppelslangen wordt het aanleggen van een druppelbevloeiingssyteem zeer eenvoudig. De flexibele slang is zeer geschikt voor gebruik op gazons, bomen, heggen en struiken. De duppelslang die u in de webshop Tyleenslang koopt is drukgecompenseerd zodat iedere 'dripper' evenveel water doorlaat. De 'drippers' in de druppelslang zitten om de 30 centimeter waardoor uw planten voldoende water krijgen om te groeien en droge periodes te overleven.

Uitleg bij het aanleggen van een druppelslang

Allereerst bepaalt u alle ondedelen die u nodig heeft voor uw druppelslangproject. Er zijn diverse materialen waarmee u de slang kunt verbinden, hoeken kunt maken en de slang kunt aansluiten op de waterleiding. Dit aansluiten van de druppelslang aan de waterslang gaat overigens zeer eenvoudig. Als u de aanvoer van water met zpe tyleen 16mm verzorgt neemt u een schroefbus 16 mm met 3/4" binnendraad. Hier past een druppelslang puntstuk in met 3/4" buitendraad. Er zijn ook nog kraantjes verkrijgbaar waarmee u de watertoevoer handmatig kunt instellen.

Wilt u een haakse bocht of ander patroon maken kunt u een knie of t-stuk gebruiken. Overigens is de slang erg flexibel dus vloeiende bochten om uw struiken of heggen zijn goed aan te leggen. Voor langere afstanden in uw tuin of park kunt u de druppelslangen aan elkaar verbinden met een druppelslang verbinder. Voor een degelijke bevestiging van deze hulpstukken kunt u eventueel nog gebruik maken van een slangklem. Zo bent u er zeker van dat de koppeling niet uit de slang schiet. Vergeet niet aan het einde van de druppelslang een eindstop in de slang te drukken, want anders verliest u druk en loopt het water alleen aan het einde eruit!

In onze webwinkel koopt u zeer voordelig een groot aantal soorten en maten druppelslangen en accessoires. De druppelslang is verkrijgbaar op rollen van 25 meter, 50 meter, en 100 meter.

Bekijkt u op uw gemak de verschillende soorten druppelslang en realiseer een compleet goed werkend beregeningssysteem waarmee u de droge zomer periode met vertrouwen tegemoet kunt gaan. Koop hier voordelig en gemakkelijk online een druppelslang of andere artikelen voor een compleet beregeningssysteem!