Tyleenslang
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Handpompen

Handpompen

Uw tuin besproeien met grondwater is voordelig en milieuvriendelijk. Met een handpomp van Tyleenslang pompt u eenvoudig het beschikbare water uit uw grond dat u voor veel activiteiten kunt gebruiken. Zo kunt u uw gazon en bloemperk eenvoudig bewateren met grondwater. Maar het is ook uitstekend te gebruiken voor het doorspoelen van het toilet of als drinkwater voor uw huisdieren of vee. In ons assortiment vindt u zowel handpompen met een nostalgisch karakter, als een handpomp voor het starten van een centrifugaalpomp.

Handpomp water

Voor een handpomp water bent u bij Tyleenslang aan het juiste adres. U kunt met onze pompen niet alleen water uit de grond oppompen, u kunt hiermee ook eenvoudig regenwater uit de regenton onttrekken. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw opgevangen hemelwater hergebruiken voor allerlei toepassingen. Doordat u de hendel van de handpomp water een aantal keer op en neer haalt, zal het water uit de regenton of uit de grond door middel van druk omhoog komen. U vangt het water dan op met bijvoorbeeld een emmer of gieter.

Handpompen

Bij Tyleenslang vindt u handpompen waarmee u eenvoudig water uit de grond of uit uw regenton haalt. De pompen uit ons assortiment hebben een authentiek uiterlijk, maar zijn wel voorzien van de moderne techniek. De handpomp is gemaakt van gietijzer en heeft een donkergroene kleur, dat voor een mooie samenvloeiing met uw tuin zorgt. De handpompen uit onze webwinkel kunnen worden gemonteerd op bijvoorbeeld een buis, voetsteun of betonplaat.

Handpomp kopen

Een handpomp kopen doet u eenvoudig en snel bij Tyleenslang. U vindt bij ons pompen die handmatig bediend moeten worden, maar ook bronpompen enmotorpompen behoren tot ons assortiment. Bent u op zoek naar een compleet systeem voor het irrigeren van uw tuin? Bekijk dan ons beregening assortiment. Heeft u vragen over het handpomp kopen? Onze klantenservice zit voor u klaar!