Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Draadeind

Met een draadeind kunt u meerdere voorwerpen eenvoudig met elkaar verbinden. Een draadeind stelt u bijvoorbeeld in staat om beugels aan rails of muurplaten te bevestigen. Wilt u een scheiding aanbrengen tussen twee objecten, bijvoorbeeld beugels, die aan een draadeind worden geplaatst? Dan kunt u hier simpelweg een moer tussendraaien. De diverse draadeind modellen in de webwinkel van Tyleenslang.nl zijn elektrolytisch verzinkt. Dit maakt het draadeind zeer corrosiebestendig. In ons ruime assortiment vindt u voor het draadeind tevens vele accessoires!

Draadeind RVS

Zoekt u een roestvrijstalen verbindingsstuk? Kies dan voor een draadeind RVS, dat in alle klimaten kan worden toegepast dankzij de grote duurzaamheid. Dus ook al wordt het draadeind buiten aan de elementen blootgesteld, dan nog zal er geen corrosie optreden. Een buitentoepassing is bijvoorbeeld het verankeren van een beschoeiing of een damwand. De draadeind RVS is in alle gangbare formaten beschikbaar.

Draadeind M8

Een draadeind is in onze webwinkel in vele maten en lengtes beschikbaar. De meest gangbare maat voor een dergelijk verbindingsstuk is de draadeind M8. Deze code geeft de dikte aan, namelijk 13mm. Dit lijkt verwarrend, maar dit gaat om officieel vastgelegde maatstaven. Als u meer wilt weten over diktes, heeft u hier een klein overzicht:

  • M5 = 8mm
  • M6 = 10mm
  • M8 = 13mm
  • M10 = 16/17mm
  • M12 = 18/19mm
  • M16 = 24mm
  • M20 = 30mm

De meest gangbare maten zijn de draadeind M6, draadeind M8 en alle maten t/m draadeind M20. Deze vindt u allemaal terug in ons assortiment.

Draadeind kopen

U kunt eenvoudig en snel een draadeind kopen via Tyleenslang.nl! Naast het draadeind zelf vindt u er bij ons tevens allerlei accessoires voor, zoals de draadbus verbindingsmoer en de Zamak draadeindverbinder. Deze dienen, zoals de namen al aangeven, om twee draadeinden aan elkaar te koppelen. Ook hebben wij voor u een stalen verloopnippel beschikbaar, voor het vergroten of verkleinen van de aansluitmaat van bijvoorbeeld beugels. Deze is in de maten M6, M8 en M10 beschikbaar. Ook andere bevestigingsoplossingen zoals buisklemmen en zadels vindt u in ons assortiment terug. Heeft u vragen over het draadeind van Tyleenslang.nl? Stel deze dan aan onze deskundige klantenservice!

Filters