Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Poetspapier

Vochtigheid en vuil kunnen roest en andere beschadigingen aan uw leidingbuizen veroorzaken. Om dit te voorkomen heeft Tyleenslang.nl hoge kwaliteit poetspapier voor u. Gecombineerd met onze verschillende reinigershoudt u met dit stevige, 1-laags poetspapier uw leidingbuizen in topconditie, ongeacht het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. U kunt het poetspapier eveneens gebruiken om overbodige stoffen als glijmiddel te verwijderen van de buitenkant van een buis, zodra deze eenmaal gemonteerd is. Het poetspapier is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Eén rol bevat standaard vele honderden meters aan poetspapier, zodat deze niet snel aan vervanging toe is!

Poetspapier op rol

Onderhoud kwetsbare leidingbuizen goed met het poetspapier op rol van Tyleenslang.nl. Zeker de buizen die zich op plekken bevinden waar vuil en vocht de grootste risico’s vormen, moeten goed in de gaten worden gehouden. In onze webwinkel vindt u poetspapier op rol in verschillende lengtes en breedtes. De lengte van de kortste variant bedraagt 300 meter met een breedte van 21 centimeter. De langste en breedste variant heeft afmetingen van 950 meter bij 29 centimeter. Combineer deze grote formaten met uw waakzame oog en geef vuil, vocht, scheuren en roest geen kans!

Poetspapier kopen

Wilt u ons stevige en efficiënte poetspapier kopen? Dan kunt dit eenvoudig online bestellen bij Tyleenslang.nl. In ons ruime assortiment vindt u tevens vele andere onderhoudsmiddelen die u helpen om uw leidingbuizen in goede conditie te houden. U vindt hier middelen om lekken, roest en verstoppingen mee te verhelpen en/of te voorkomen. Tevens hebben wij verschillende brandbescherming opties voor u, waarmee uitslaande brand onder controle gehouden kan worden en uw leidingen zo goed mogelijk beschermd blijven. Wilt u meer weten over poetspapier kopen of over onze beschermings- en reinigingsopties? Stel uw vragen dan aan onze deskundige klantenservice!

Filters