Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
TyleenInstallatiemateriaalWatertechniekBeregeningAgri

Stalen muurplaten

Stalen muurplaten

Wilt u uw leidingen aan uw muur en/of plafond bevestigen? Dan is het gebruik van stalen muurplaten een goede optie voor u! Om te beginnen heeft u allereerst een RVS beugelnodig. Ook stalen beugelsen exemplaren met inlaagzijn volop aanwezig bij Tyleenslang.nl. Een beugel dient voor het op de plaats houden van leidingbuizen. En deze beugel bevestigt u aan de muur met behulp van muurplaten. Hiervan zijn verschillende modellen aanwezig in onze webwinkel, waaronder exemplaren met binnen- dan wel buitendraad. Als u een muurplaat zoekt, heeft u volop keuze bij Tyleenslang.nl!

Muurplaten badkamer

Ook in uw sanitaire ruimte kunt u een muurplaat van Tyleenslang.nl gebruiken! Onze muurplaten badkamer zijn namelijk thermisch verzinkt en daardoor roestbestendig. Hierdoor maakt het voor de muurplaten badkamer niet uit of deze regelmatig nat worden of niet. Wilt u zeker zijn dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken? Dan hebben we ook buisklemmenvan polypropyleen (PP) voor u!

De muurplaten badkamer zijn in verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar in onze webshop, waaronder M6, M8 en M10. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw muurplaten badkamer online!

Muurplaten kopen

Wilt u onze handige muurplaten kopen? Dan kunt u deze eenvoudig en snel via onze webwinkel bestellen. In ons grote assortiment vindt u nog vele andere oplossingen voor de bevestiging van uw leidingsysteem. Bijvoorbeeld de montagebanden fundering ophangmateriaal. Wilt u zeker weten welke methode voor uw situatie het beste werkt? Onze klantenservicehelpt u graag uit de brand!