Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Stalen muurplaten

Wilt u uw leidingen aan uw muur en/of plafond bevestigen? Dan is het gebruik van stalen muurplaten een goede optie voor u! Om te beginnen heeft u allereerst een RVS beugel nodig. Ook stalen beugels en exemplaren met inlaag zijn volop aanwezig bij Tyleenslang.nl. Een beugel dient voor het op de plaats houden van leidingbuizen. En deze beugel bevestigt u aan de muur met behulp van muurplaten. Hiervan zijn verschillende modellen aanwezig in onze webwinkel, waaronder exemplaren met binnen- dan wel buitendraad. Als u een muurplaat zoekt, heeft u volop keuze bij Tyleenslang.nl!

Muurplaten badkamer

Ook in uw sanitaire ruimte kunt u een muurplaat van Tyleenslang.nl gebruiken! Onze muurplaten badkamer zijn namelijk thermisch verzinkt en daardoor roestbestendig. Hierdoor maakt het voor de muurplaten badkamer niet uit of deze regelmatig nat worden of niet. Wilt u zeker zijn dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken? Dan hebben we ook buisklemmen van polypropyleen (PP) voor u!

De muurplaten badkamer zijn in verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar in onze webshop, waaronder M6, M8 en M10. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw muurplaten badkamer online!

Muurplaten kopen

Wilt u onze handige muurplaten kopen? Dan kunt u deze eenvoudig en snel via onze webwinkel bestellen. In ons grote assortiment vindt u nog vele andere oplossingen voor de bevestiging van uw leidingsysteem. Bijvoorbeeld de montageband en fundering ophangmateriaal. Wilt u zeker weten welke methode voor uw situatie het beste werkt? Onze klantenservice helpt u graag uit de brand!

Filters