Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Epoxy repair

Heeft u beschadigingen aan uw leidingsysteem? Lekken, gaten en scheuren in leidingen, radiatoren en boilers kunt u eenvoudig zelf dichten met de Epoxy repair van Griffon. Deze vindt u in het uitgebreide assortiment aan reparatiemiddelen van Tyleenslang.nl. De Epoxy repair is een metaalgevulde reparatiehars die snel verhardt en hecht aan een zeer breed scala aan materialen, waaronder hout, kunststoffen, keramiek en diverse metalen. Met de vele verschillende toepassingen kunt u beschadigingen op vele verschillende onderdelen van uiteenlopende materialen tenietdoen. Bijvoorbeeld een lek in een gasbuis, dat u heeft gevonden via de efficiënte opsporingsmiddelen die u eveneens in onze webshop terugvindt. Wat de beschadiging ook mag zijn en waar deze zich maar bevindt, met de Epoxy repair van Griffon kunt u dit kwaad eenvoudig zelf verhelpen!

Griffon Epoxy repair

Los beschadigingen in welke categorie dan ook zelf op met de Griffon Epoxy repair stick van Tyleenslang.nl! De Griffon Epoxy repair stick is eenvoudig en snel in gebruik, maar de toepassing ervan dient met zorg uitgevoerd te worden. Dit in verband met de snelle verharding van de Epoxylijm. U heeft voor het aanbrengen geen gereedschap nodig. Tevens kunt u de lijm aanbrengen op vochtige ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. Deze oppervlakken dienen echter wel schoon en geschuurd te zijn, omdat de epoxylijm anders niet blijft plakken.

Zodra u de juiste hoeveelheid van de Griffon Epoxy repair stick heeft gekneed, dient u het binnen twee minuten aan te brengen, omdat anders de verharding al optreed. Overtollig Griffon Epoxy repair materiaal kan eenvoudig met een vochtig plamuurmes worden verwijderd. Hoewel na een halfuur de Griffon Epoxy repair volledig is uitgehard, heeft deze na 24 uur de volledige sterkte bereikt.

Epoxylijm kopen

Wilt u onze handige Griffon Epoxylijm kopen? Bestel deze dan eenvoudig en snel via de webwinkel van Tyleenslang.nl. Hier vindt u tevens vele andere aanhechtingsmaterialen, waaronder verschillende soorten lijmen en kitten. Ook verschillende soorten tapes behoren tot ons ruime assortiment. Als u leidingen wilt solderen, komen onze Griffon soldeermiddelenmeer dan goed van pas! Epoxylijm kopen gaat eenvoudig in combinatie met al deze andere hulpmiddelen. Wilt u weten welke reparatiemogelijkheden het beste zijn voor uw klus? Onze deskundige klantenservice kan u dit haarfijn uitleggen!

Filters