Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Gaslekzoeker

Voor het gemakkelijk en snel opsporen van lekkages in gasleidingen en persluchtsystemen kunt u gebruik maken van een gaslekzoeker. Bij Tyleenslang.nl kunt u terecht voor gaslekzoekers van diverse vooraanstaande merken in een handige spuitbus van 150 en 400ml, waarmee u in een handomdraai de gaslek heeft opgespoord! Tevens kunt u gaslekken voorkomen met leakseal uit ons gaslekzoeker assortiment. Met deze beschermlaag kunt u eventuele lekken en scheuren afdichten. Bekijk ons assortiment direct online.

Gaslekkage opsporen

Met een gaslekzoeker kunt u een gaslekkage opsporen in onder andere gasleidingen, koppelingen, ventielen, kranen, gas- en luchtdrukinstallaties, drukvaten, branders, gasflessen, compressors en koelsystemen. Doordat een gaslekzoeker voorzien is van het GASTEX QA- en DIN/DVGW keurmerk, is deze veilig in gebruik. Heeft u een vermoeden en wilt u de gaslekkage opsporen? Onderneem dan de volgende stappen:

  • Voor gebruik de spuitbus goed schudden
  • Zet het systeem of de leiding die u wilt controleren onder druk
  • Houdt een afstand van 30 tot 50 cm aan en spray het systeem in met de spuitbus. Hierbij kunt u de spuitbus in alle standen gebruiken.
  • Wanneer zich er een gaslekkage in het systeem bevindt, zullen er bellen ontstaan.
    Let op! Bij zeer kleine lekkages kan dit enige tijd duren!
  • Eventuele gaslekken en scheuren kunt u stevig afdichten met de Rust-Oleum Lakseal

Gaslekzoeker Griffon

In ons assortiment vindt u de gaslekzoeker Griffon voor een zeer scherpe prijs, verkrijgbaar in 150 ml en 400 ml spuitbussen. Op deze manier haalt u altijd de juiste hoeveelheid in huis! Koop vandaag nog een gaslekzoeker Griffon en profiteer van onze scherpe prijzen en zeer snelle levering! Heeft u vragen over de gaslekzoeker Griffon of behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact op met de medewekers van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Filters