Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Onderhoudsmiddelen

Wilt u uw leidingsystemen in perfecte conditie houden? In dat geval zijn de onderhoudsmiddelen van Tyleenslang.nl onmisbaar! Wij hebben verschillende onderhoudsmiddelen beschikbaar voor u die beschadigingen en gebreken kunnen herstellen of juist voorkomen. Verstoppingen, krakende scharnieren en gaslekken zijn eenvoudig op te lossen met de hoge kwaliteit onderhoudsmiddelen uit onze webwinkel van gerenommeerde merken als Griffon en Rust-oleum. Bevroren en vastgeroeste sloten zijn eveneens eenvoudig op te lossen met deze ongeëvenaarde hulpmiddelen. Welk probleem u ook heeft of zou kunnen hebben met uw leiding, vertrouw op onze onderhoudsmiddelen en u heeft nergens meer last van!

Onderhoudsmiddel

Wat voor onderhoudsmiddel heeft u nodig? Als u zeker wilt zijn dat u niet het slachtoffer bent van een gaslek, dan kan de Griffon Sherlock gaslekzoeker u de nodige diensten bewijzen. Deze wordt geleverd in een handige spuitbus en spoort de locatie van een eventueel gaslek in no time op. En heeft u, in een leidingbuis van metaal, aluminium, PVC of welk ander materiaal dan ook een lek aangetroffen? Dan kunt u deze bedekken met een beschermlaag Leakseal van Rust-Oleum, om het lek of de scheur mee af te dichten. In het ergste geval moet u, in het geval van een metaal, de opening dicht solderen. Hiervoor vindt u bij Tyleenslang.nl verschillende soldeermiddelen.

Onderhoudsmiddelen kopen

Bij Tyleenslang.nl kunt u al onze verschillende onderhoudsmiddelen kopen. Naast deze middelen om lekken, scheuren en roest tegen te gaan of te voorkomen zijn er in ons ruime assortiment nog meer opties aanwezig om leidingen en de plekken eromheen goed af te dichten. Zo kunt u metalen en kunststof schroefdraadverbindingen eenvoudig afsluiten met onze efficiënte schroefdraadafdichting. Extra zekerheid over de afsluiting van schroefdraad en/of de aanhechting van materialen op moeilijke ondergronden krijgt u door gebruik te maken van onze handige tapes. Gaten en beschadigingen in muren en vloeren dicht u netjes af met onze reparatiemortels. Kortom, met Tyleenslang.nl hebben lekken en andere beschadigingen geen schijn van kans!

Installatiemateriaal

Z