Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Gardena vuilwater dompelpomp 15000

Toevoercapaciteit 15.000 ltr/u, vermogen 550 W maximale druk 0.7 bar.

● 20 maart

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Gardena vuilwater dompelpomp 15000

Ontdek de veelzijdigheid van de Gardena vuilwater dompelpomp 15000, een innovatieve 2-in-1 oplossing die het beste van twee werelden biedt. Of u nu een kelder hebt die onder water staat, een vijver of zwembad wilt leegpompen, of te maken hebt met een overstroomde bouwput, deze pomp kan het allemaal aan.

Gardena vuilwater dompelpomp voor zowel vuil als schoon water

Met een krachtige 550 W motor en een indrukwekkende capaciteit van 15.000 liter per uur, is de Gardena 15000 vuilwater dompelpomp een betrouwbare metgezel voor diverse toepassingen in en om uw huis en tuin. Met een druk van 0,7 bar en een maximale opvoerhoogte van 7 m is de 2-in-1 pomp bijzonder efficiënt.
Dankzij de slimme 2-in-1 functie kunt u eenvoudig schakelen tussen de modi voor schoon en vuil water, zonder gedoe of risico op vuile handen.

Of het nu gaat om het leegpompen van een relatief schone wasmachineruimte na een lekkage of het verwijderen van vuil water uit een tuinvijver, deze pomp staat voor u klaar. Met een vlakke aanzuiging die werkt tot slechts 1 mm waterdiepte en een vuilwatermodus die vuildeeltjes tot 35 mm kan verwerken, biedt de Gardena 15000 pomp uitstekende prestaties en veelzijdigheid.

Met slangaansluitingen die met één eenvoudige klik kunnen worden bevestigd. Slangen met een diameter van 32 mm, 38 mm en 50 mm, zoals de platte dompelpompslang, kunnen met één klik worden aangesloten. De optionele G 1"- of G1 ½"-schroefdraad zorgt voor nog meer aansluitmogelijkheden.

Bovendien is deze pomp gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen zoals roestvrijstalen elementen en een duurzaam keramisch assysteem met drievoudige afdichting. De praktische bediening en veelzijdige slangaansluitingen maken deze pomp gebruiksvriendelijk en geschikt voor diverse toepassingen.

Met meer dan 40 jaar expertise op het gebied van pompen en een garantie van 5 jaar, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Gardena. Registreer uw pomp online en ontdek zelf de kracht van Gardena pompen!

Gardena vuilwater dompelpomp koop je bij Tyleenslang.nl

Bij Tyleenslang.nl hebben we een ruim assortiment vuilwater dompelpompen, zoals de Gardena vuilwater dompelpomp 15000. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en snelle levering. 

Heb je nog een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag en geven je de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken. 

Productkenmerken Gardena vuilwater dompelpomp 15000

Lengte kabellengte 10 m
Gewicht 6,7 kg
Ean 4078500053334
Vermogen (W) 550 W
Overige eigenschappen max. toevoercapaciteit 15000 l/h
Max. druk 0.7 bar
Maximum vloeistoftemperatuur 35 °C
Maximale dompeldiepte 7 m
Afmetingen (LxBxH) 272 x 197 x 388/425 mm
Merk Gardena
Serie Dompel/Vuilwaterpomp
Type 15000
Artikelnummer 1046919
Levertijd 20 maart
Materiaal roestvrijstalen behuizing en keramisch gecoate as met drievoudige afdichting en oliekamer zorgen voor maximale robuustheid en een lange levensduur van de pomp

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.00 uur

Bekijk ook