Tyleenslang
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Tyleenslang of Tyleen buis- voordelig online kopen

Tyleenslang of Tyleen buis- voordelig online kopen

In de webwinkel Tyleenslang vindt u een grote diversiteit aan tyleenslangen. De artikelen die u bij Tyleenslang koopt voldoen aan hoge eisen en zijn voorzien van een erkend keurmerk.

Tyleenslang voorzien van het KIWA keurmerk is bij uitstek geschikt voor het aanleggen van een kunststof waterleiding. Dit type flexibele slang is te herkennen aan de blauwe streep die over de kunststof tyleenslang loopt. Voor de aanleg van kunststof gasleidingen dient u te beschikken over speciale flexibele gastyleenslangen. Gastyleenslang herkent u aan de gele streep over de slang. Hier vindt u voordelig online gastyleenslang, voorzien van het GASTEC keurmerk, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit en veiligheid.

Behalve de gasslang voor de aanleg van gasleidingen, de KIWA-gekeurde ZPE tyleen en de HDPE buis, die beide geschikt zijn voor het aanleggen van kunststof waterleidingen, vindt u hier tevens ongekleurd ZPE Tyleenslang. Let u er op dat deze niet geschikt is voor de aanleg van een drinkwaterleiding. De ongekeurde plastic tyleenslang kan worden gebruikt bij de aanleg van beregening of de afvoer van water.

De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en daarnaast hebt u bij de meeste type slang keuze uit rollen van 50 of 100 meter. De meest gangbare diameters zijn ook verkrijgbaar per losse meters van de rol.

Bekijkt u hier online de verschillende soorten tyleenslang van deze uitgebreide webwinkel, leest u goed de eigenschappen van de slangen en koop voordelig en gemakkelijk online het soort Tyleenslang dat u nodig hebt!

Mocht het type slang dat u nodig hebt er niet bij staan, of bent u op zoek naar een specifieke wanddikte? Neemt u dan contact op met onze klantenserive. Wij helpen u graag!

Tyleenslang; de webwinkel op het gebied van Tyleenslangen en meer!