Tyleenslang
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Agri

Drinkwatervoorziening

Tyleenslang.nl biedt diverse drinkwatervoorziening om al uw vee van schoon en vers drinkwater te voorzien! Of u nu op zoek bent naar weidepompen, rondpompsystemen of vlotterdrinkbakken, in ons assortiment vindt u de meest geschikte drinkwatervoorziening voor in uw schuur of stal. Wij zijn officieel dealer van het meest gerenommeerde merk op het gebied van drinkwatervoorziening, namelijk Suevia. Deze drinkbakken en drinkwatersystemen zijn bekend vanwege hun kwalitatief hoogstaande drinkbakken en innovatieve systemen, vervaardigd uit diverse duurzame materialen als gietijzer, kunststof en RVS. Bekijk ons complete drinkwatervoorziening assortiment online!

Drinkwatervoorziening koe

In onze webwinkel vindt u drinkwatervoorziening geschikt voor bijna alle dieren, waaronder drinkwatervoorziening koe. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit drinkwatervoorziening koe, bieden wij diverse oplossingen. Voor in de stal kunt u gebruik maken van een ventiel- of vlotterdrinkbak met instelbare waterafgifte en anti-mors rand, speciaal geschikt voor rundvee. Ook zijn deze drinkbakken zeer geschikt voor montage in de paardenbox. Beschikt u over een loopstal? Dan vindt u bij ons speciale drinkwatervoorziening koe drinkbakken loopstal. Deze drinkbakken met hoge waterafgifte voor een optimale hygiëne en weinig waterverspilling, zijn speciaal geschikt voor loop koeienstallen waarbij meerdere dieren uit één drinkbak drinken. Ook voor uw vee in de wei bieden wij weidedrinkbakken van Suevia.

Drinkwatervoorziening kopen

Bij Tyleenslang.nl kunt u gemakkelijk en snel drinkwatervoorziening kopen voor al uw vee! Naast onze kwalitatief hoogstaande drinkbakken, profiteert u bij ons steevast van zeer scherpe prijzen en een razendsnelle levering. Wilt u in de winter er ook van op aan kunnen dat uw vee voorzien wordt van vers drinkwater? En wilt u voorkomen dat uw waterleidingen in de stal bevriezen? Bekijk dan eens ons assortiment vorstbeveiliging! Met Thermaflex verwarmingslint zijn bevroren waterleidingen en het sjouwen met emmers waters en kruiwagens in de winter verleden tijd! Bij Tyleenslang.nl bent u aan het juiste adres voor drinkwatervoorziening kopen. Bestel vandaag nog uw drinkwatervoorziening online, en binnen enkele werkdagen wordt deze bij u thuis of op locatie afgeleverd.