Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Weidepomp

Wilt u uw dieren eenvoudig en te alle tijde van vers drinkwater kunnen voorzien? Dan is een hoge kwaliteit waterpomp iets voor u. En vooral voor uw dieren, uiteraard! In ons uitgebreide assortiment zijn verschillende modellen beschikbaar, elk voorzien van specifieke eigenschappen. Zo kunt u bij ons terecht voor een weidepomp met een extra drinkmogelijkheid voor de wat jongere dieren. U kunt een waterpomp bij ons bestellen van het door u gewenste materiaal, of dit nu gietijzer is of polyethyleen (PE). Uw dieren kunnen de weidepomp zelf bedienen en zich op deze manier voorzien van vers drinkwater. Bekijk rustig het online aanbod van Tyleenslang.nl en kies uw weidepomp!

Membraam weidepomp

Bent u op zoek naar een vorstvrije drinkwateraanvoer voor uw dieren? Dit is mogelijk met een membraam weidepomp van Tyleenslang.nl. Uw dieren zullen zichzelf snel aanleren hoe ze zelfstandig water kunnen winnen uit de pomp. De membraam weidepomp is verkrijgbaar in verschillende varianten van kunststof en gietijzer. Met kunststof lagers en roestvrijstalen assen zijn deze pompen bestand tegen alle weersomstandigheden . Een weidepomp uit ons assortiment is toereikend voor de verzorging van 15 tot 20 dieren. U kunt met een weidepomp onder andere rundvee, kalveren en paarden van drinkwater voorzien. Tevens kunt u een membraam weidepomp aansluiten op een Tyleenslang.nl weidedrinkbak!

Weidepomp kopen

Wilt u een handige en veelzijdige weidepomp kopen? Bestel deze dan eenvoudig en voordelig bij Tyleenslang.nl. Naast weidepompen vindt u in onze webwinkel ook verschillende weidepomp toebehoren. Tevens kunt u bij ons terecht voor verschillende drinkbakken (en toebehoren) die bovendien te combineren zijn met de weidepomp. Alles om uw dieren op een snelle en efficiënte manier toegang te geven tot vers drinkwater vindt u in onze webwinkel. Een weidepomp kopen doet u daarom, evenals andere drinkbakken toebehoren, bij Tyleenslang.nl!

Filters